Hong Jin Young se pregătește să revină după o lungă perioadă de reflecție

Hong Jin Young Confirmed To Make Comeback Following Period Of Self-Reflection

Vești bune pentru fanii lui Hong Jin Young! Artista se pregătește să revină cu muzică nouă.

În luna noiembrie a anului 2020, Hong Jin Young a fost acuzată că a plagiat teza de master primită de la Universitatea Chosun în 2009. Deși agenția a negat zvonurile inițial, artista a postat ulterior o scrisoare prin care admite plagierea și își cere scuze. În decembrie, un reprezentant al Comitetului Absolvenților de la Universitatea Chosun a declarat că vor fi luate măsuri pentru a anula diploma.

De atunci, cântăreața a luat o pauză pentru a reflecta. Pe 21 martie 2022, IMH Entertainment a dezvăluit următorul anunț:

Bună ziua.

Vă vom dezvălui situația în care se află artista agenției IMG Entertainment, Hong Jin Young.

Hong Jin Young se pregătește să revină la activitățile sale în calitate de cântăreață și va lansa un nou cântec în luna aprilie. Artista, care și-a anulat toate activitățile și a petrecut timp pentru a reflecta încă din noiembrie 2020, a terminat de înregistrat noul cântec și filmează videoclipul, după o lungă perioadă în care a visat să se întoarcă pe scenă.

A decis să revină cu multă recunoștință pentru fanii care au așteptat-o cu aceeași susținere și își dorește să fie iertată pentru greșeala și neglijența care au dezamăgit publicul general.

În tot acest timp, agenția și Hong Jin Young s-au gândit profund cum pot ajuta societatea din calitatea unei cântărețe cunoscute, și au ajuns la concluzia că vor crea o influență pozitivă pentru societate.

După ce a depășit frica de a se întoarce, Hong Jin Young va face primii pași spre a deveni o cântăreață cu o energie pozitivă. Nu va spera la mai multă popularitate decât merită, ci mai degrabă va reveni la rădăcinile sale și va face tot posibilul să ofere speranță publicului general. Vă cerem să o așteptați cu căldură. Vă mulțumim.

Noul cântec va fi lansat în data de 6 aprilie.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s