Minhyuk din BTOB vorbește despre anul 2022, ultimul album al trupei și altele

BTOB’s Minhyuk Opens Up About His Goals For 2022 + Why Their Latest Album Was Especially Meaningful

Idolul a participat recent la un pictorial realizat de revista Beauty!

Luna trecută, BTOB a revenit în formulă completă, după întoarcerea lui Yook Sungjae și Hyunsik din armată. Grupul a lansat cel de-al treilea album studio, „Be Together”, alături de piesa de titlu emoționantă, „The Song”.

În cadrul interviului care a urmat după încheierea ședinței foto pentru pictorialul organizat de revista Beauty, Minhyuk a discutat despre album. Artistul a spus: „Acest album a fost deosebit de important pentru mine, deoarece cinci melodii compuse de mine au fost incluse. În special, a fost un album care a marcat revenire BTOB ca grup întreg după atât de mult timp. Am vrut să arătăm fanilor ceva specific BTOB. Împreună cu ceilalți membrii, am dat tot ce am avut mai bun în producerea acestui album.”

Pentru a-și descrie obiectivele legate de anul 2022, idolul a explicat: „Am fost atât de ocupați în timpul activităților promoționale, încât nici măcar nu am avut timp să ne tragem sufletul. Dar acum că am puțin timp liber, îmi doresc să învăț mai bine limba engleză și să învăț să joc tenis, acestea fiind rezoluțiile mele pentru 2022.”

Mai apoi, a continuat: „Un alt obiectiv pe care mi l-am propus este să compun o piesă de titlu pentru un nou album BTOB. Cred că un grup care vrea să fie cunoscut timp de decenii, este necesar să vină mereu cu ceva nou, iar membrii să-și arate toate laturile. Sunt foarte entuziasmat la gândul că membrii BTOB ar cânta o melodie compusă doar de mine.”

sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s