Chorong din APINK și persoana care a acuzat-o de bullying își retrag acuzațiile după ce ajung la o înțelegere

Chorong (Apink) pede desculpas e se defende de acusações de bullying |  Revista KoreaIN

Se pare că toată situația a fost o neînțelegere!

Anul trecut, în luna aprilie, agenția lui Chorong din APINK a anunțat că va lua măsuri legale împotriva prietenului din copilărie al artistei (denumit A), pentru că a folosit informații false pentru a o acuza pe Chorong de bullying în timp ce se afla la școală. În luna noiembrie, IST Entertainment a împărtășit o nouă actualizare cu privire la procedurile legale și a dezvăluit faptul că acuzatorul a fost găsit vinovat de răspândirea unor informații false.

În data de 28 martie, agenția a lansat o nouă declarație oficială pentru a face un anunț:

„Bună ziua. Suntem IST Entertainment.

Vă informăm faptul că Park Chorong și persoana „A” și-au rezolvat toate neînțelegerile cu privire la problemele care au stârnit îngrijorare începând cu anul trecut. Aceștia au ajuns la o înțelegere și au decis să renunțe la toate procesele pe care le-au intentat unul asupra celuilalt în această perioadă, așa că în prezent aceștia sunt în decursul retragerilor acuzațiilor.

Recent, cei doi s-au întâlnit în particular pentru a exclude părerile tuturor celor din jur și au discutat, apoi și-au ascultat poveștile unul celuilalt și au ajuns la un punct comun. Prin această întâlnire, după ce s-au revăzut după 13 ani, cei doi și-au descris resentimentele și au spus ceea ce i-a deranjat la situațiile din trecut. Au avut o conversație sinceră.

După încheierea discuției, au decis să pună capăt acestui război care a provocat doar îngrijorare și a fost dificil pentru toată lumea. IST Entertainment își cere scuze pentru că a provocat îngrijorare multor persoane în aceste zile. Ne exprimăm recunoștința față de toți cei care s-au preocupat de acest subiect. Vă mulțumim.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s