Heize dezvăluie ce mănâncă odată la 4 ore după scăderea drastică în greutate din cauza unei boli avute recent

Cântăreața și compozitoarea Heize a mărturisit că face tot posibilul să-și recapete greutatea, după ce a suferit recent din cauza unei boli.

În data de 30 martie, Heize a apărut în calitate de invitat special la emisiunea radio de pe SBS power FM, „Choi Hwa Jung’s Power Time”. În această zi, artista și-a salutat fanii cu lansarea noului ei single, „Mama”.

DJ-ul Choi Hwa Jung a spus: „Am îmbrățișat-o pe Heize când a ajuns și i-am simțit multele straturi de îmbrăcământe, dar foarte puțin din ea. M-am întrebat: „Oh, ce slabă este acum?” De asemenea, obrajii ei au căzut”. 

La auzul celor spuse, Heize a răspuns: „Acum aproximativ o săptămână, obrajii mei erau cu adevărat scobiți în interior. Acum, consum proteine ​​la fiecare 4 ore. Am slăbit mult și acum fac tot posibilul să recuperez kilogramele. Am avut un shake cu piept de pui în această dimineață și, când mă întorc acasă, plănuiesc să mănânc tot carne.”

Choi Hwa Jung a continuat să-și exprime îngrijorarea, adăugând: „Sunt sigură că ai slăbit câteva kilograme”. Heize dădu din cap, zicând: „Chiar am slăbit mult”.

Un cititor a trimis, de asemenea, un mesaj de îngrijorare față de silueta lui Heize și a rugat-o să mănânce din belșug tteokbokki (preparat coreean), unul dintre alimentele preferate ale lui Heize. Auzind asta, cântăreața a spus: „Unul dintre directorii companiei mele mi-a trimis tteokbokki dintr-un loc faimos, așa că l-am mâncat în timp ce mă odihneam”.

În luna ianuarie, Heize a anunțat că va lua o pauză de la activități la scurt timp după ce a participat la ceremonia „36th Golden Disc Awards”, din cauza sănătății ei care s-a înrăutățit.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s