Lee Jun Ki vorbește despre finalul nelansat al dramei „Scarlet Heart: Goryeo”

Lee Joon Gi Opens Up About The Unreleased Ending Of “Scarlet Heart: Goryeo”

Actorul a participat la un nou interviu, unde a amintit fanilor de drama din 2016!

În data de 31 martie, a fost lansat un nou episod „MMTG”, unde actorul Lee Jun Ki a fost invitatul special al gazdei JaeJae.

În timpul discuției, actorul i-a făcut nostalgici pe telespectatori după ce a menționat drama de succes din anul 2016, „Scarlet Heart: Goryeo”, care se mândrește cu o distribuție plină de celebrități, cum ar fi IU, Kang Ha Neul, Baekhyun din EXO, Nam Joo Hyuk și alții.

Drama spune povestea unei tinere fete pe nume Hae Soo (interpretată de IU), care este teleportată în timp, mai exact în vremurile epocii Goryeo, unde a ajuns să se ciocnească întâmplător de o familie regală, formată din mulți prinți chipeși. După ce unul dintre frați i-a frânt inima, aceasta se îndrăgostește de cel mai rău dintre ei, anume Wang So. (interpretat de Lee Joon Gi).

În cadrul interviului, actorul a spus: „Am primit multă energie pozitivă din partea distribuției. Chiar și în prezent, copiii care îmi cer autografe nici măcar nu-mi cunosc celelalte proiecte, vorbesc mereu de această dramă.”

Iar când JaeJae a spus că fanii își doresc un al doilea sezon, Lee Jun Ki a comentat: „Sper și eu să existe un nou sezon. Am vorbit mult despre acest lucru.” Când gazda a glumit spunând că ar trebui să facă o reuniune, actorul a spus zâmbind: „Va fi o adevărată petrecere atunci. Doar atunci, Hae Soo și prinții ei se vor întâlni din nou.”

Mai apoi, actorul a vorbit câteva lucruri despre finalul nelansat al dramei. Acesta a spus: „Am filmat scena în care Hae Soo și Wang So se întâlnesc din nou. Se apropie de ea de parcă ar fi o străină, fiind îmbrăcat într-un costum, iar apoi îi întinde o batistă. Când ea îl privește, el stă acolo și o privește înapoi, de parcă nu ar mai ține minte ce s-a întâmplat în Goryeo. Cred că a privit-o zâmbind.”

Apoi a continuat: „Cred că regizorul s-a aflat într-o dilemă la finalul dramei. Ar fi trebuit să optăm pentru un sfârșit dureros și intens sau ar fi trebuit să alegem un final plin de speranță? Cred că s-a gândit că ar fi mai bine dacă ar transmite o senzație puternică, plină de emoție. Sincer, m-am gândit că finalul va fi inclus în DVD, dar a fost blocat.” Apoi a spus râzând: „Îmi place când fanii mei sunt triști, așa că nu le voi arăta asta!”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s