[CCC] Agenția HYBE e criticată pentru că nu-i mai pasă de TXT

Recent, o postare de pe o comunitate online despre TXT a primit multă atenție:

„Serios, cei de la Big Hit sunt foarte enervanți

TXT nu mai este o trupă începătoare, dar nici o trupă care să promoveze de mult timp. Așa că de ce durează atât de mult până să revină? Multe persoane s-au alăturat fandomului anul trecut, când artiștii au lansat piesele 0X1=LOVESONG și LO$ER=LO♡ER, dar Big Hit nu are nici un plan pentru revenirea lor. Nu fac nimic…”

Comentarii:

1. [+106, -1] Big Hit chiar plănuiește să debuteze un grup nou anul acesta ㅋㅋㅋㅋ Ar trebui să le pese mai mult de TXT. Băieții care vor debuta în curând chiar s-au dus în America pentru a se antrena. Compania e rea.

2. [+76, -2] Și nici nu înțeleg de ce le dau reveniri trupelor în același timp, mă enervează. Nu lăsați ca revenirile să se suprapună. Au doar două trupe, dar mereu încurcă lucrurile.

3. [+72, -0] Dacă TXT revine în mai, asta înseamnă că au fost în pauză nouă luni. Serios?

4. [+45, -0] E ridicol că suntem îngrijorați că revenirea trupei TXT se va suprapune cu cea a lui BTS. Compania are doar două grupuri și nici măcar nu le pot gestiona cum trebuie. Toții fanii așteaptă revenirile, dar Big Hit plănuiește să debuteze un grup nou.

5. [+44, -0] Nu e de vină Big Hit, ci HYBE care e ocupată cu expansiunea companiei, așa că ignoră artiștii cei mai importanți – BTS și TXT.

Sursa: pannkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s