Jaechan vorbește despre melodiile trupei DKZ care au ajuns în topuri după succesul dramei „Semantic Error” + altele

DKZ’s Jaechan Talks About Their Songs Climbing Back Up Charts After Success Of “Semantic Error”

Artistul a participat recent la un pictorial realizat de revista The Big Issue!

După ce Jaechan din DKZ a jucat un rol important în drama BL de succes „Semantic Error”, unele dintre piesele grupului au intrat în topurile coreene, cu întârziere, cum ar fi: „CRAZY NIGHT” și „LUPIN”.

De atunci, idolii au anunțat faptul că vor avea o revenire în luna aprilie, după ce au existat câteva schimbări majore, cum ar fi – schimbarea numelui inițial din DONGKIZ în DKZ. De asemenea, Wondae, care se afla în hiatus din cauza unei probleme, a părăsit trupa pe motive de sănătate, iar trei membri noi s-au alăturat.

În cadrul interviului care a urmat după realizarea ședinței foto, Jaechan a fost întrebat despre schimbările care s-au petrecut în viața sa după rolul jucat în drama „Semantic Error”. Acesta a răspuns: „În timp ce participam la activitățile promoționale în calitate de idol, mi-am dorit să ajungem în topurile muzicale coreene. Am fost atât de emoționat și entuziasmat când am văzut că acum oamenii încep să asculte melodiile DKZ și să le aprecieze, când nici măcar nu le mai promovăm în prezent.”

Artistul a mai dezvăluit că speră să își continue atât cariera de idol, cât și cea de actor. Pentru a-și descrie obiectivele legate de viitor, acesta a spus: „Ca idol, sper și îmi doresc ca mai mulți oameni să descopere și să aprecieze melodiile DKZ. Ca actor, aș vrea să lucrez la un nou proiect grozav în acest an și să vă arăt o nouă latură de-a mea.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s