Dohyun din MIRAE le cere scuze fetelor din Billlie pentru că le-a imitat expresiile faciale

MIRAE’s Dohyun Apologizes To Billlie For Imitating Their Facial Expressions

Idolul și-a cerut scuze pentru gluma făcută.

În data de 4 aprilie, mai mulți membri ai grupului de băieți MIRAE au susținut o transmisiune pe platforma V Live. Aceștia s-au distrat cântând melodii de la trupa Billlie pentru a amuza fanii, printre care au cântat și „GingaMingaYo”. În timp ce ascultau melodia, Dohyun a făcut o serie de expresii faciale exagerate, pe care unii fani le-au considerat a fi batjocoritoare la adresa fetelor.

Două zile mai târziu, în data de 6 aprilie, idolul a postat o fotografie cu o scrisoare pe Twitter, în care își cere scuze pentru gestul făcut. Acesta a scris:

„Bună ziua. Sunt Dohyun din MIRAE.

Am vrut să îmi cer scuze pentru comportamentul meu din timpul transmisiunii V Live în timp ce ne întorceam acasă în data de 4 aprilie. În primul rând, vreau să îmi cer scuze membrelor Billlie. De asemenea, îmi cer scuze tuturor persoanelor care au vizionat videoclipul și s-au simțit inconfortabil. Mi-am transmis scuzele și trupei Billie prin intermediul agenției de management, iar acum intenționez să fac asta în mod direct.

Îmi pare rău că am îngrijorat mulți oameni prin comportamentul meu neadecvat. Voi fi mai precaut cu gesturile mele în viitor. Voi accepta toate criticile primite. Încă o dată, îmi cer scuze.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s