DR Music oferă detalii cu privire la starea de sănătate a lui Leia din Black Swan

DR Music oferă o declarație despre starea lui Leia din Black Swan!

În data de 10 aprilie, agenția a făcut o postare pe contul oficial pentru a comunica fanilor informații despre Leia:

Bună ziua, suntem DR Music.

În ultimul timp, fanii au cerut informații cu privire la starea lui Leia, așa că vă vom oferi un rezumat al situației curente.

Leia a plecat în luna decembrie în Brazilia după ce s-au încheiat activitățile de promovare pentru albumul „Close To Me”, și s-a întors în Coreea după o vacanță de două luni. A trecut printr-o perioadă obligatorie de carantină, apoi am început să pregătim un program pentru o nouă revenire, însă după ce ne-am întâlnit de câteva ori cu ea, am realizat că sănătatea ei mintală nu este foarte bună.

Experții au spus că, deși a primit consiliere psihologică și tratament constant, starea ei de sănătate, care părea să se îmbunătățească în urma eforturilor depuse, a ajuns să se deterioreze semnificativ și ar fi mai bine să ia o pauză de la activități pentru a se concentra pe tratament. Din acest motiv, programul său a fost amânat încă din luna februarie. Leia este devotată tratamentului în totalitate.

În prezent, Leia a făcut progrese majore după această perioadă de tratament psihiatric și odihnă. Cu toate acestea, experții afirmă că este prea devreme să se întoarcă la activități și că starea ei poate fi îmbunătățită. Concertul planificat pentru 17 aprilie are un scop nobil și deja l-am promis de anul trecut. Leia însăși a dorit să ia parte la acest eveniment pentru a contribui la realizarea unor lucruri bune, așa că am fost de acord cu participarea acesteia.

Lumina, vă cerem înțelegerea și vă rugăm să o susțineți pe Leia, care în prezent acordă prioritate tratamentului. De asemenea, vă rugăm să vă rețineți din a face comentarii negative membrelor Black Swan. Vă rugăm să primiți restul membrelor cu multă dragoste.

Vă mulțumim.

sursă

Lasă un comentariu