5 zone de shopping din Seul super atractive

news-thumbnail

Vreți și voi să călcați pe urmele vedetelor favorite la cumpărături în Seul? Avem câteva propuneri pentru voi în articolul de mai jos.

Vacanța nu este vacanță fără niște cumpărături, iar orașul Seul este unul dintre cele mai bune locuri pentru a face shopping! Orașul este plin magazine și chiar de străzi cu magazine. Dacă veți fi curioși să căutați mall-uri prin Seul, veți găsi pagini de internet întregi pline de nume de mall-uri și magazine universale!

Pentru a vă ușura căutările, vă recomandăm aceste cinci zone pentru cumpărături din Seul! Probabil de multe dintre acestea v-ați și lovit, ca fan K-pop sau de K-drame.

COEX Starfield Mall

Centrul comercial COEX Starfield Mall poate părea familiar fanilor de drame coreene! Acest mall deține biblioteca Starfield, care a apărut în numeroase drame coreene și este unul dintre cele mai populare locuri de fotografiat pentru vizitatori!

Cea mai apropiată stație de metrou: stația Samseong

Sinsegye Duty-Free (Myeongdong)

Mall-ul este la fel de frumos pe dinăuntru ca și pe dinafară! Acest magazin universal fără taxe vamale are un total de douăsprezece etaje de explorat și de cumpărat. Fiecare centimetru al clădirii este folosit eficient pentru a maximiza ceea ce oferă fiecare magazin clienților. Fiți atent, totuși… S-ar putea să ajungeți să petreceți ore întregi la un singur etaj!

Cea mai apropiată stație de metrou: Myeongdong

Yongsan Station Mall

Coreea este destul de inovatoare când vine vroba de sistemele sale uimitoare de metrou. Aceste stații nu numai că sunt numeroase, dar și oferă o mulțime de lucruril! La gara Yongsan, vă puteți aștepta la un centru comercial plin de magazine de îmbrăcăminte și restaurante.

Cea mai apropiată stație de metrou: (ați ghicit) stația Yongsan

Piața Gwangjang 

Această piață este perfectă pentru cei sunt aventuroși atunci când vine vorba de mâncare, cei care vor să facă schimb de produse și pentru oamenii care se bucură doar de zone pline de viață. Obiectivul principal al pieței Gwangjang este mâncarea, dar nu lăsați să vă distragă atenția de la cumpărăturile grozave de îmbrăcăminte!

Cea mai apropiată stație de metrou: stația Euljiro 4(sa)-ga

Lotte World Mall & Department Store

Lotte World Mall găzduiește multe lucruri, dacă nu, totul. La orice vă puteți gândi, de la magazine de îmbrăcăminte și restaurante până la un parc tematic și un acvariu, Lotte World Mall le are pe toate! Având mai multe etaje de căutat și chiar mai multe magazine de văzut, ați putea planifica o zi întreagă pe care să o petreceți acolo, și chiar și așa să aflați că aveți și mai multe lucruri de făcut!

Sperăm că acest lucru v-a ajutat să vă faceți o idee despre unde să faceți cumpărături în Seul! 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s