Jessi dezvăluie că i-a luat doar două zile ca să termine noul ei single „Zoom”

Jessi urmează să revină cu o melodie la care a participat și PSY!

Pe 13 aprilie, Jessi a participat la o conferință de presă pentru lansarea noului ei single, „Zoom”! Cel mai recent single al lui Jessi este în genul hip-hop/trap, cu versuri scrise de PSY, bobblehead și YUMDDA. Când a fost rugată să-și descrie piesa, Jessi a împărtășit: „Cântecul se numește „Zoom” și este despre oameni din societatea de astăzi care nu pot trăi fără smartphone-urile lor”.

Ea a continuat: „Sunt multe schimbări de dispoziție în melodie. Dacă o asculți, vei putea să te raportezi la versuri. Dar pentru că există atât de multe schimbări de dispoziție, ar putea fi greu să o cântați live”.

În continuare, Jessi a vorbit despre programul ei încărcat, datorită diverselor ei programe de divertismente și filmărilor-urilor de promovare ale lor: „Am fost foarte ocupată în ultimul timp, fără să mă odihnesc măcar o zi. De aceea am fost presată de timp mai mult pentru această revenire decât în orice altă ocazie. Programul meu a fost intens. Dar am terminat piesa repede. Am terminat-o în două zile. „

În cele din urmă, Jessi a încheiat cu: „Vă va plăcea tuturor dacă o ascultați. Este o melodie care vă face să vă simțiți bine. Vă va face să fredonați sau să cântați împreună”.

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s