Artiștii de la YG Entertainment reacționează la videoclipul muzical al piesei „Still Life” de la Big Bang

Watch: YG Artists React To BIGBANG’s “Still Life” MV + TREASURE Members Shed Tears

Idolii de la YG Entertainment s-au adunat pentru a reacționa împreună la videoclipul noii melodii a seniorilor lor!

În data de 16 aprilie, agenția YG Entertainment a lansat un videoclip în care sunt prezenți membrii iKON, WINNER și TREASURE, care s-au adunat pentru a reacționa împreună la videoclipul piesei „Still Life”, noua melodie lansată de seniorii lor, membrii trupei Big Bang.

Videoclipul începe cu idolii discutând despre trupa Big Bang: cât de importantă este aceasta pentru ei, spunând că se simt onorați că vor reacționa împreună pentru prima oară la videoclip. Pe măsură ce este redat videoclipul, toți își păstrează atenția asupra MV-ului, descriind cât de grozavi sunt membrii Big Bang și evidențiind elementele observate. În timp ce sunt prinși în emoțiile transmise de videoclip, Yoshi și Haruto din TREASURE nu-și pot stăpâni lacrimile.

După ce au terminat de vizionat întreg MV-ul, Choi Hyun Suk din TREASURE remarcă: „Ceea ce vedem este prezentul și în videoclip nu sunt segmente din trecut, dar într-un fel, mă tot gândeam la trecut în timp ce urmăream ce s-a derulat.” Între timp, Bobby din iKON a spus: „Te face să-ți aduci aminte de amintirile din primăvară, vară, toamnă și iarnă (acesta fiind titlul literal al melodiei în coreeană: „Spring, Summer, Fall and Winter”) și te face să devii nerăbdător să vină iar aceste anotimpuri. Cred că este o lecție de viață.”

Song Mino din WINNER a comentat: „Cunoaștem cu toții povestea Big Bang, ceea ce ne-a făcut să ne simțim capabili în mod special să ne dăm seama de semnificația adevărată a versurilor pe care le deține melodia.” Aducând în discuție versul: „Mi-e dor de băiatul și fata care au râs și au plâns”, Yoshi din TREASURE a explicat motivul pentru care a plâns: „Personal, întotdeauna am acompaniat momentele în care plângeam și râdeam cu melodiile Big Bang. Așa că acel vers m-a zdrumcinat și am început să plâng.”

Ma jos puteți urmări videoclipul cu subtitrări în engleză!

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s