Song Kang discută despre chimia dintre el și Park Min Young, drama „Forecasting Love And Weather” și altele

Song Kang On His Chemistry With Park Min Young, Similarities To His “Forecasting Love And Weather” Character, And More

Actorul a participat recent la un pictorial realizat de revista @Star1!

Actorul Song Kang a jucat recent un rol în k-drama romantică „ Forecasting Love and Weather”, reușind să cucerească inimile fanilor cu interpretarea inocentă a personajului Lee Si Woo.

În cadrul interviului ce a urmat după ședința foto la care a fost invitat să participe, acesta și-a amintit de evenimentele petrecute pe platoul de filmare a dramei. Song Kang a menționat chimia dintre el și actrița Park Min Young, care s-a format încă de la început. Acesta a spus: „De prima dată când ne-am întâlnit, am simțit că vom avea o chimie grozavă. Am învățat multe de la ea. Pe lângă chimia cu colega mea, mi-am petrecut mult timp făcându-mi griji cu privirile la gesturile care ar putea transmite telespectatorilor emoțiile personajului pe care l-am interpretat.”

Cât despre lucrurile pe care le are în comun cu personajul său, Song Kang a enumerat: „Suntem asemănători în ceea ce privește inocența și puritatea inimii. Dintre toate personajele pe care le-am interpretat până acum, el este cel mai asemănător cu mine din viața reală, în măsura în care, chiar și regizorul a spus că sincronizarea noastră este una de 100%.” Mai apoi, a adăugat: „Singura excepție ar fi că, spre deosebire de Si Woo, nu sunt genul care să-și afirme cu îndrăzneală părerile în fața șefului său colegilor.”

Acesta s-a oprit puțin apoi a spus râzând: „Au existat câteva scene în dramă în care Si Woo nu s-a îngrijorat deloc de părerile superiorii săi, ceea ce m-a făcut să mă întreb: „Este în regulă să mă port așa în viața reală?”

Spre final, actorul a explicat modul în care răspunde criticilor aduse asupra actoriei sale spunând: „Toate recenziile pe care le primesc rămân în mintea mea și acestea devin o bază pe care îmi clădesc cariera. Când primesc un feedback, mă face să mă privesc într-un mod obiectiv. Mă gândesc mereu la fiecare feedback pe care îl primesc și încerc să-l transform în nutrienți ce mă vor ajuta să cresc!”

sursa: soompi

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s