Actorii din “Shooting Stars” spun cât de realistă este drama despre industrie + trailer

“Sh**ting Stars” Cast Talks About How Realistic The Drama Is, Insights They Gained About The Entertainment Industry, And More

Echipa K-dramei “Shooting Stars” a învățat multe despre culisele industriei, în timp ce filma pentru serial.

„Sh**ting Stars” este o nouă comedie romantică despre oamenii care lucrează în culise în industria divertismentului, curățând mizeria creată de vedete. Drama descrie povestea realistă a oamenilor care stau în spatele celebrităților și vărsă sânge, sudoare și lacrimi pentru a le face să strălucească ca stelele pe cer. Comedia romantică îi are în rolurile principale pe Lee Sung Kyung în rolul lui Oh Han Byul, șefa echipei de relații publice la o agenție de divertisment, și pe Kim Young Dae în rolul starului impecabil Gong Tae Sung.

Pe 20 aprilie, a avut loc o conferință de presă online. Actorii Lee Sung Kyung, Kim Young Dae, Yoon Jong Hoon, Kim Yoon Hye, Sojin din Girl’s Day, Lee Jung Shin de la CNBLUE și regizorul de producție Lee Soo Hyun au participat la eveniment.

În timpul conferinței de presă, regizorul Lee Soo Hyun a vorbit despre ceea ce diferențiază „Sh**ting Stars” de alte drame, împărtășind: „Am adăugat elemente ale unui sitcom în timp ce spuneam poveștile diferitelor meserii într-un mod plăcut. De asemenea, vor avea loc apariții ale mai multor personaje speciale pe episod, așa că vă rugăm să anticipați și acest punct.”

Lee Sung Kyung a spus: „Când am văzut prima dată scenariul, m-am simțit într-adevăr ca și cum aș fi în Star Force Entertainment. Scenariul descrie așa de bine, cu atenție la detalii. M-am legat foarte mult de asta pentru că drama a surprins detalii realiste și dificultățile întâmpinate de familia mea de la agenția de divertisment care lucrează alături de mine.”

Ea a continuat: „Cred că este 95% sincronizat cu industria actuală a divertismentului”. Când a apărut întrebarea dacă o relație de dragoste între un manager de echipă de PR și o celebritate ar fi de fapt fezabilă, Lee Sung Kyung a explicat: „Dacă ar fi preluat slujba lui Han Byul, nu cred că ar putea, pentru că ar fi fi prea ocupată. Mă întreb dacă și-ar găsi timp să simtă o emoție puternică pentru cineva. Cred că este posibil pentru [Han Byul și Tae Sung] pentru că se cunoșteau din trecut.”

Despre primul său rol principal, Kim Young Dae a spus: „Am simțit profundă recunoștință pentru personalul din jurul meu. Nu sunt de fapt o vedetă de top, așa că m-am întrebat: „Cum ar trebui să abordez asta?” Când m-am uitat cu atenție la împrejurimile mele, [stelele de top] erau peste tot în jurul meu. Lee Sung Kyung și Yoon Jong Hoon sunt ambii vedete de top. Am învățat multe pe platou.”

Yoon Jong Hoon a spus: „Am mers mult pe platourile de filmare ale actorilor de care eram responsabil în cadrul dramei. Gândul pe care l-am primit de aici este: „Ar trebui să sun la companie cel puțin o dată mai puțin pentru a-i deranja mai puțin.” Am simțit că aceasta este o muncă pe care oamenii nu o pot face dacă nu se gândesc sincer la actori. ” El a mai dezvăluit că, după ce au jucat împreună în „The Penthouse”, el și Kim Young Dae sunt suficient de apropiați pentru a se vizita acasă.

Kim Yoon Hye a dezvăluit: „După ce am preluat rolul de manager al lui Ho Young, am jucat natural în timp ce mă uitam la manageri [adevărați]. Rolul de manager de echipă nu a fost deosebit de dificil, dar m-am gândit mult la felul meu de a vorbi. Eram îngrijorată că nu par puternică, dar regizorul m-a ajutat.”

Sojin a comentat: „Fac o mulțime de interviuri cu reporterii în mod normal, dar nu știam ce fel de vieți duc ei. Am fost prezentată unui reporter din industria divertismentului și am vorbit timp de trei ore. Am ajuns să învăț despre atitudinea și privirea unui reporter și mi-am dat seama că este dificil să nu amestec sentimentele personale atunci când lucrez cu cineva.”

Lee Jung Shin a comentat: „Am acordat foarte multă atenție aspectului meu pentru că actorii Kim Young Dae și Yoon Jong Hoon, cu care filmez, sunt atât de frumoși. Este prima dată când preiau rolul de avocat, așa că m-am uitat peste o carte pe care mi-a prezentat-o scenaristul și am aflat despre ce activitate face un avocat consultant.”

Kim Young Dae a spus: „Mi-am dat seama cu adevărat de grija îmi este acordată în timpul filmărilor. Le sunt recunoscător multor oameni care lucrează alături de mine. Am învățat multe despre detaliile a ceea ce face echipa de PR.”

Lee Sung Kyung a mai menționat: „De fapt, vorbesc mult cu oamenii cu care lucrez împreună la agenția mea, cu încredere și grijă unul pentru celălalt, și am consultat timpul petrecut simțindu-le emoțiile și empatizând cu ei”. Ea a subliniat: „Cred că aceasta este o slujbă dificilă de preluat dacă echipa de PR consideră că aceasta este doar muncă. Deoarece este un job în care trebuie să  ai grijă de oameni, mă întreb dacă lumea ar fi capabilă să facă această meserie dacă nu ar empatiza cu [problemele celebrității] și s-ar gândi la ei ca și cum ar fi ale lor. În acest sens, sunt foarte recunoscătoare și [personalul] îmi sunt oameni foarte dragi.”

“Sh**ting Stars” are premiera pe 22 aprilie. Aveți mai jos trailerul oficial, dacă l-ați ratat până acum: 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s