Lee Junho va juca alături de YoonA într-o nouă k-dramă

Lee Junho And YoonA Confirmed To Star In New Rom-Com

Cei doi actori vor juca împreună într-o nouă k-dramă!

În data de 20 aprilie, producția dramei „King the Land” (titlu în lucru) a confirmat faptul că cei doi protagoniști vor fi interpretați de către Lee Junho din 2PM și YoonA din Girls’ Generation.

„King the Land” spune povestea unui moștenitor chaebol pe nume Goo Won, care nu suportă să vadă zâmbete false pe chipurile oamenilor. Acesta o întâlnește pe Cheon Sa Rang care din cauza profesii pe care o are, zâmbește mereu, chiar și atunci când nu simte. Împreună, cei doi își propun să găsească o cale de a zâmbi sincer și de a-și crea un viitor strălucitor. „King the Land” face referire la un Business Lounge VVIP, un loc de vis pentru hotelieri.

Lee Junho va interpreta rolul lui Goo Won, care este târât în lupta pentru cine va moșteni King Group, lanț care deține hoteluri, companii aeriene și de distribuție. Având un farmec deosebit și o minte ageră, Goo Won are de toate, cu excepția respectului când vine vorba de întâlniri.

YoonA va juca rolul lui Cheon Sa Rang, care face lumea mai strălucitoare doar zâmbind. Aceasta obține un post la King Group, care i-a oferit cele mai fericite momente din vremea tinereții. De asemenea, se maturizează în timp ce se confruntă cu diferite dificultăți și prejudecăți.

Cheon Sung Il, care a scris și drama „All Of Us Are Dead”, va realiza scenariul noului serial, care va fi produs de către npio Entertainment (care s-a ocupat de producția dramelor „The Red Sleeve”, „Forecasting Love and Weather” și „A Time Called You.”) BY4M va fi, de asemenea, coproducător.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s