Mark Tuan din GOT7 discută despre activitatea trupei și revenirea sa în Coreea

Mark Tuan Candidly Discusses GOT7’s Group Activities And How It Felt To Return To Korea

Idolul a participat recent la un pictorial realizat de revista „Harper’s Bazaar”!

În cadrul noului pictorial special pentru luna mai al revistei „ Harper’s Bazaar”, Mark Tuan din GOT7 a avut ocazia de a înfățișa perfect un look de iubit, pozând într-o atmosferă relaxantă și confortabilă.

În timpul interviului ce a urmat după finalizarea ședinței foto, Mark a discutat puțin despre activitățile grupului GOT7. După ce trupa a părăsit oficial agenția JYP Entertainment anul trecut, fiecare membru s-a axat pe propriile activități promoționale. Cu toate acestea, membrii au spus în mod repetat că nu se vor destrăma.

Legat de aceste lucruri, Mark a comentat: „Membrii s-au strâns cu mare dificultate. Chiar cred că facem asta cu gândul la fanii noștri. Ne pregătim pentru activitățile de grup într-un mod diferit în comparație cu ceea ce facem individual. Eu abia aștept să cânt în fața fanilor noștri!”

Artistul doar ce s-a întors recent în Coreea de Sud, după ce a decis să viziteze orașul său natal, Los Angeles. Acesta a luat hotărârea de a părăsi Coreea de Sud imediat ce contractul cu agenția s-a terminat. 

În legătură cu întoarcerea sa, acesta a spus: „În trecut, atunci când mă aflam în aeroport după un turneu muzical alături de GOT7, aveam sentimentul că mă întorc acasă. Tot așa e și acum. După ce am ieșit din carantină, în jurul orei 1 dimineața, mi s-a părut că locuiesc aici de când mă știu. În ceea ce privește timpul, trăiesc în Coreea aproape de atât timp cât am trăit în Los Angeles. Mi-am început cariera în Coreea de Sud și am ajuns să fiu cunoscut datorită fanilor coreeni. Coreea este ca o casă pentru mine.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s