Nam Joo Hyuk se află în discuții pentru o nouă kdrama inspirată după un webtoon

Nam Joo Hyuk In Talks To Star In New Webtoon-Based Drama

Sunt șanse mari să vedem actorul jucând într-o nouă kdrama!

În data de 20 aprilie, Sports Chosun a raportat faptul că actorul Nam Joo Hyuk a ales viitoarea dramă coreeană intitulată „Vigilante” (titlu literal) ca fiind următorul proiect pe care îl va aborda.

Ca răspuns, o sursă de la agenția de management SOOP, unde se află actorul, a declarat: „Nam Joo Hyuk analizează în mod pozitiv oferta de a juca în kdrama „Vigilante”.

„Vigilante” se bazează pe un webtoon popular care poartă același nume, scris de Kim Kyu Sam. Drama prezintă povestea lui Ji Yong, un student de la universitatea de poliție, care se află pe urmele infractorilor în timpul liber, în weekend. Acesta îl urmărește pe reporterul Choi Mi Ryeo și pe investigatorul Jo Heon de la Unitatea de Investigații, care primește atenție din partea mass-mediei și cercurilor politice influente.

Dacă va accepta oferta primită, Nam Joo Hyuk va interpreta rolul lui Ji Yong, care intră la universitatea de poliție cu gândul de a-l prinde pe dușmanul care are o legătură cu părinții săi. În fiecare weekend, tânărul student își propune să pornească pe urmele unor infractori, pregătit să îi demaște și să îi județe conform legii.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s