5 diferențe dintre k-drama „Tomorrow” și webtoonul după care este inspirată

Acestea sunt aspectele care diferențiază k-drama de webtoon!

Tomorrow” este o dramă coreeană care spune povestea unui bărbat pe nume Choi Jun Woong, care, după ce a intrat în comă, a ajuns să fie membru oficial al echipei speciale de gestionare a crizelor din lumea de dincolo. Actorii care joacă în dramă sunt: Kim Hee Seon (Gu Ryun), Rowoon din SF9 (Choi Jun Woong), Lee Soo Hyuk (Park JoongGil) și Yoon Ji On (Lim Ryung Ku).

Drama este bazată pe un webtoonul omonim realizat de RaMa. După ce au vizionat câteva episoade din dramă, fanii care au și citit webtoonul au sesizat câteva diferențe. Așadar, am pregătit o listă cu 5 diferențe dintre drama „Tomorrow” și webtoonul după care se bazează!

1.Ordinea evenimentelor

 5 Differences Between The "Tomorrow" K-Drama And Webtoon

K-drama are următoarea ordine cronologică a evenimentelor: protagonistul pornește într-o adevărată căutare unui job, apoi vede accidentul care se întâmplă pe pod și ajunge la spital.

În webtoon, totul începe cu scena spitalului, în care protagonistul își privește corpul aflat în comă. Evenimentele care l-au adus într-o asemenea situație sunt prezentate sub forma unui flashback, inclusiv interviul și alte lucruri.

2.Interacțiunea cu persoana de pe pod

 5 Differences Between The "Tomorrow" K-Drama And Webtoon

În k-dramă, Jun Woong îl vede pe nefericitul bărbat și îl salvează înainte ca acesta să-și ia viața.

În webtoon, acesta este certat de către bărbat, deoarece e prea gălăgios în timp ce se plânge că nu a luat interviul. De asemenea, încearcă să îi fure ceasul spunând că are nevoie de bani pentru țigări. Cei doi se ceartă, înainte să încerce să îi salveze viața.

3.Prezența lui Lim Ryung Ku în anumite scene

 5 Differences Between The "Tomorrow" K-Drama And Webtoon

În k-dramă, se stabilește de la bun început faptul că Lim Ryung Ku întârzie mereu la lucru. De aceea, nu e mereu prezent când anumite lucruri importante au loc.

De exemplu, în webtoon, acesta este prezent atunci când se „trezește” protagonistul, dar în k-dramă nu e prezent, deoarece era acasă.

4.Trecutul familiei lui Jun Woong

 5 Differences Between The "Tomorrow" K-Drama And Webtoon

În k-dramă, Jun Woong este prezentat ca fiind o persoană care nu are niciodată norocul de a-și găsi o slujbă. Familia sa este descrisă ca fiind una normală, obișnuită, formată din acesta, mama lui, tatăl răposat și sora mai mică. Acest lucru este prezentat doar în episodul 3 al dramei.

În webtoon, încă de când se afla în spital, aflăm faptul că familia acestuia este una diferită. Se pare că personajul principal provine dintr-o familie bogată, mama sa fiind judecător, tatăl – director, o soră mai mică studentă la medicină și sora mai mare procuror. Protagonistul mai află că s-a născut într-o asemenea familie, deoarece și-a salvat țara într-o viață anterioară.

5. Ryung Ku care își atinge nasul frecvent

 5 Differences Between The "Tomorrow" K-Drama And Webtoon

Deși pare o diferență copilăroasă, aceasta este mult evidențiată. În dramă, personajul își atinge des nasul, lucru ușor de sesizat.

Ei bine, în webtoon, acesta face acest gest de 10 ori mai des decât în dramă. Fie că e vorba de mijlocul unei conversații sau o situație, acesta își atinge nasul.

Tu ce alte diferențe ai mai observat?

sursa: kpopmap

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s