Informații din industria K-Pop ce par greu de crezut

Imagine

Șocant, dar aceste informații sunt reale!

Idolii K-Pop au parte de diverse întâmplări ciudate de-a lungul vieții lor. Fie că este vorba despre o coincidență, de o propunere dubioasă sau de un lucru ce nu au crezut vreodată că li se va întâmpla, mulți dintre ei nu se sfiesc din a împărtăși aceste experiențe cu fanii.

Mai jos veți putea citi câteva povești spuse de idoli K-Pop ce par greu de crezut, dar care sunt 100% adevărate!

Hyunjin din Stray Kids aproape s-a alăturat unui cult religios

Artistul a povestit că pe vremea când era stagiar a fost oprit de un bărbat ce i-a spus că poate simți o energie negativă venind din partea lui. Bărbatul i-a pus diverse întrebări lui Hyunjin, ce nu se simțea stabil psihic la acea vreme, și a reușit să îl convingă să vină cu el într-un loc în care i-ar fi putut curăța aura.

După un drum de 30 de minute cu autobuzul, cei doi au ajuns în fața unei clădiri albe. I s-a spus să se schimbe într-o ținută albă, iar când a intrat în clădire a văzut un grup de persoane ce erau îngenunchiate în fața unei statui. Toate acele persoane s-au ridicat în picioare atunci când l-au văzut pe Hyunjin și au spus în cor „felicitări”.

După aceea, bărbatul l-a condus într-o cameră retrasă și i-a spus să îi încredințeze lui „Dumnezeu” toți banii lui. Artistul avea asupra sa la momentul respectiv 55.000 woni (200 de lei), dar i-a dat străinului doar 5.000 de woni (20 de lei) și a plecat.

Imagine

Membrii MONSTA X au fost dați afară din McDonald’s de 2 ori

În cadrul episodului 4 din emisiunea lor proprie intitulată „Right Now”, membrii grupului au primit provocarea de a intra în McDonald’s cu mâncare de la alte restaurante. Aceștia și-au luat tăvile cu mâncare de la alt restaurant și s-au așezat la o masă din incinta McDonald’s.

Angajații localului i-au data afară pe membri, spunându-le că nu au voie să mănânce mâncare de la alt restaurant pe terasa lor. Aceștia au încercat să facă acest lucru iarăși, însă rezultatul a fost același.

Imagine

Yuju din GFRIEND a visat că mama sa s-a transformat într-o roșie

Membrele GFRIEND au fost invitate în 2016 la emisiunea de la SBS,  „2 o’Clock Escape Cultwo Show ” și au vorbit despre diverse subiecte. Sowon a adus în discuție faptul că Yuju vorbește în somn, uneori chiar plânge.

Yuji a povestit mai apoi cum s-a trezit odată plângând din cauza unui vis urât: „Odată, am visat că mama mea s-a transformat într-o roșie, motiv pentru care am plâns”. Prezentatorii au izbucnit în râs și au întrebat-o pe artistă ce parte a corpului mami sale s-a transformat în roșie, iar aceasta a spus: „Era toată o roșie”. Ca urmare a răspunsului lui Yuju, prezentatorii s-au întrebat cum a recunoscut-o pe mama ei, iar ea a spus că roșia purta mirosul mamei sale.

Imagine

Grupul VIXX a fost răpit în Kazahstan

În timp ce membrii se aflau în autobuz spre aeroport pentru a se întoarce în Coreea de Sud, vehiculul s-a oprit brusc, iar managerul lor a coborât pentru a vedea ce se întâmplă. Ușile autobuzului s-au închis imediat în spatele lui, după care a plecat cu viteză în direcția opusă  aeroportului, cu toți membri încă înăuntru.

Panicându-se, membrii au început să îi pună întrebări șoferului. Acesta le-a spus că există câteva probleme la aeroport și că îi duce într-un lounge (loc din aeroport destinat persoanelor VIP în care pot aștepta îmbarcarea). Ei s-au simțit privilegiați de faptul că sunt tratați ca niște VIP-uri și au ales să se bucure de călătoria până la lounge.

Ce nu au realizat, însă, era faptul că managerul lor urmărea autobuzul și striga după șofer să îl oprească. După ce au ajuns la destinație, managerul nu a avut voie să intre în același salon cu VIXX, fiind oprit de un grup de bodyguarzi. După o perioadă de așteptare, ușa principală a salonului în care se aflau s-a deschis și în fața membrilor a apărut o elevă de liceu.

Adolescenta, fiica președintelui ce era cunoscută sub numele de Prințesa Kazahstanului, i-a „răpit” pe membrii VIXX deoarece era o mare fană și își dorea să facă poze cu ei.

Imagine

Hyunjin din LOONA a furat un televizor

Membra LOONA a recunoscut odată că a furat un televizor dintr-o cameră de așteptare deoarece voia să îl pună în camera de așteptare de la Blockberry Creative. De asemenea, în timpul unui fansing, Hyunjin a spus că „furatul poate fi distractiv.

Imagine

Pantalonii lui Jin din BTS au căzut pe scenă

În timpul prestației de debut de pe scena „M!Countdown” a grupului BTS, pantalonii lui Jin au căzut. Artistul a părăsit scena cu lacrimi în ochi deoarece credea că a făcut o greșeală, când, de fapt, a fost o problemă cu garderoba.

Acesta a spus: „Era pentru prima data când purtam un microfon și nu am știut cât de greu este așa că m-am îmbrăcat cu pantaloni normali. În timpul prestației melodiei „We are Bulletproof Pt. 2”  pantalonii mi s-au lăsat până la jumătatea coapsei, însă i-am tras repede înapoi. Din păcate au căzut iar spre sfârșitul prestației.”

Imagine

MAMAMOO ar fi putut debuta sub numele de Belly Button (buric)

În timpul unui interviu din cadrului unei emisiuni, Moonbyul a spus că MAMAMOO putea debuta sub numele de Belly Button. Când una dintre gazdele emisiunii a întrebat-o ce semnifică acest nume, ea a răspuns: „Buricul este centrul corpului. Grupul nostru ar fi fost centrul muzicii.”

O altă gază le-a întrebat pe fete: „Dacă numele vostru ar fi fost Belly Button, cum v-ați fi prezentat”, iar Hwasa a răspuns: „Am fi dat din buric”.

Imagine

 

2 gânduri despre „Informații din industria K-Pop ce par greu de crezut

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s