VIVIZ, Hyolyn și Kep1er închid bătălia la „Queendom 2” + rezultatele rundei a doua

Watch: VIVIZ, Kep1er, And Hyolyn Close Out Cover Battle On “Queendom 2” + Round 2 Rankings Revealed

Runda doi s-a încheiat!

În data de 21 aprilie a fost lansat un nou episod al emisiunii „Queendom 2”, unde au fost lansate celelalte evoluții ale lui Hyolyn, Kep1er și VIVIZ.

Săptămâna trecută, trupa WJSN a interpretat melodia „Navillera” de la GFRIEND, ceea ce înseamnă că VIVIZ a trebuit să aleagă o melodie de la WJSN pentru evoluție. Așadar, trio-ul de fete a ales piesa „UNNATURAL”, urmând să pregătească o evoluție îndrăzneață, puțin diferită decât conceptul inițial.

Eunha și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu acest lucru spunând: „Când am văzut prima dată videoclipul nefinalizat, mă gândeam: Chiar trebuie să facem asta?” După încheierea evoluției pe scenă, aceasta a izbucnit în plâns, după ce a greșit o mișcare de dans în timpul coregrafiei. Ea a spus: „Din moment ce sunt o persoană care nu se pricepe la dans, faptul că văd că am această lipsă mă supără enorm.”

Mai jos aveți evoluția fetelor!

Cea de-a cincea trupă a fost Kep1er, care a trebuit să realizeze un cover al unei melodii de la Brave Girls. Legat de acest lucru, Kim Da Yeon a spus: „Ceea ce este îngrijorător este faptul că Brave Girls au o mulțime de cântece care dețin o energie matură. Toate suntem tinere. Câți copii avem în trupă?” a spus referindu-se la membrele care sunt încă minore.

În timp ce se pregăteau, fetele din Kep1er le-au sunat pe cele din Brave Girls pentru a le cere sfaturi și pentru a le ruga să le spună mai multe lucruri despre melodia „We Ride”. În cele din urmă, Kep1er a ales melodia „Pool Party” și „Rollin”. Evoluția lor a fost una incitantă și lăudată. Minyoung a spus: „A fost o evoluție pe care noi am urmărit-o cu plăcere, deoarece fetele au emanat o energie pe care noi nu o putem avea!”

Pe de altă parte, fetele din Kep1er și-au exprimat dezamăgirea și au plâns împreună după ce Kim Da Yeon a căzut de pe scenă. În loc să se concentreze pe rana sa, aceasta a spus că este tristă pentru că a greșit. Choi Yu Jin a spus că nu a putut executa corect coregrafia din cauza pantofilor și a spus printre lacrimi: „Ne-am pregătit din greu, dar am dat greș!”

Evoluția membrelor Kep1er poate fi urmărită mai jos!

Ultima care a urcat pe scenă a fost campioana de săptămâna trecută, Hyolyn. Aceasta a ales să facă un cover al trupei LOONA. Înainte de a intra pe scenă, Hyolyn a spus: „Din fericire, am obținut primul loc în prima rundă. În timp ce am fost prima, am simțit și presiunea care a venit cu asta întrucât a trebuit să pregătesc o evoluție mai bună.”

Din moment ce a ales trupa LOONA, Hyolyn a trebuit să aleagă o melodie destinată unui grup alcătuit din 12 membre. După ce a decis să abordeze un concept de pisică, aceasta a spus: „Deși femeia-pisică nu este o infractoare, ea deține acea energie. Vreau să exprim mesajul cântecului ales de mine într-un mod răutăcios și îndrăzneț!” După evoluția acesteia, Eunseo din WJSN a spus: „Îmi pare rău să zic asta, dar Hyolyn e pe primul loc.”

Puteți viziona mai jos evoluția acesteia! Melodia aleasă de ea a fost „So What”.

După ce au fost dezvăluite toate cele șase evoluții pentru runda doi, noile clasamente au fost calculate, apoi anunțate. Primele rezultate anunțate au fost cele de autoevaluare, unde s-a desemnat ce echipă este așezată deasupra tuturor în clasament.

WJSN a ales-o pe Hyolyn ca fiind deasupra lor și pe LOONA ca fiind dedesubt. Exy a explicat: „Toate evoluțiile au fost bune, dar dacă trebuie să alegem, atunci am spune că evoluția trupei LOONA nu a avut puncte forte ușor de remarcat!”

Deși trupa LOONA nu a ales o trupă deasupra lor, fetele au ales grupul Kep1er ca fiind sub ele. Yves a spus: „Recuzita, conceptul ales și compoziția evoluției lor. Toate au fost asemănătoare cu ce am ales noi. Din perspectiva publicului, ne-am gândit că povestea noastră a fost puțin mai ușor de urmărit și credem că ne-am descurcat puțin mai bine.”

Kep1er, Brave Girls, Hyolyn și VIVIZ nu au ales nicio trupă care să fie deasupra lor, însă atât Kep1er, cât și Brave Girls le-au clasat pe fetele din WJSN să fie sub ele. Hyolyn și VIVIZ le-au ales pe membrele Brave Girls sub ele, iar Hyolyn a comentat: „Am vrut să văd astăzi farmecul unic al trupei Brave Girls, dar nu am văzut asta!”

Pentru al doilea tur consecutiv, Hyolyn a ocupat locul întâi după voturile globale, obținând un scor perfect de 3000 de puncte. A fost urmată de LOONA pe locul doi, VIVIZ pe locul trei, WJSN pe locul 4, Brave Girls pe locul cinci și Kep1er pe locul șase.

În cele din urmă, au fost dezvăluite rezultatele votului publicului din direct. Datorită mizei mari, votul din această categorie ar putea schimba cu ușurință clasamentul final.

În urma calculelor finale, clasamentul final al rundei doi este următorul:

  1. Hyolyn – 10 000 de puncte.
  2. LOONA – 6432 de puncte
  3. WJSN – 5397 de puncte
  4. VIVIZ – 4433 de puncte
  5. Kep1er – 4031 de puncte
  6. Brave Girls -2961 de puncte

sursa: soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s