Woo Do Hwan oferă informații despre noua dramă în care va juca și viața sa

Woo Do Hwan Talks About His Upcoming Action Noir Drama And Facing Crossroads In Life

Actorul a participat recent la un pictorial realizat de revista Arena Homme Plus!

Conceptul ședinței foto la care a luat parte Woo Do Hwan a presupus un motociclist înrăit. Actorul, care a devenit mult mai matur după încheierea serviciului militar, nu și-a pierdut deloc zâmbetul de pe buze pe platou. De asemenea, el însuși a sugerat ipostaze sau expresii pe care ar trebui să le încerce pentru a se potrivi conceptului.

În cadrul interviului care a urmat mai apoi, Woo Do Hwan a vorbit despre noua dramă în care va juca, viitor serial ce va fi postat pe Netflix, anume „Hunting Dogs” (traducere literală).

Bazat pe un webtoon care poartă același nume, drama coreeană de acțiune spune povestea unor trei bărbați care încearcă să scape de datorii. Drama va fi scrisă și regizată de către Kim Joo Hwan, care s-a mai ocupat de proiecte precum „Midnight Runners” și „The Divine Fury”.

Woo Do Hwan va interpreta rolul lui Gun Woo, care a intrat într-o nouă lume pentru a-și plăti datoriile. Acesta a fost un boxer care a câștigat premiul Rookie of the Year, dar după ce l-a întâlnit pe domnul Choi (jucat de Heo Joon Ho), a devenit bodyguard.

Cu privire la rolul său, actorul a comentat: „Am făcut multe eforturi pentru a arăta ca un boxer profesionist. Îmi doream să alerg ca și unul chiar și când nu filmam. Cred că scenele de acțiune ale personajului Gun Woo sunt foarte importante.”

Mai apoi, acesta și-a mărturisit sentimentele sincere cu privire la faptul că se simte la răscruce de drum, fiind nevoit să facă o alegere importantă: „Vreau să fac ceea ce pot eu mai bine să să arăt oamenilor tot ce pot!”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s