SM Entertainment neagă zvonurile despre Chanyeol din EXO și plănuiește să ia măsuri legale

SM Entertainment Denies Rumor About EXO’s Chanyeol + To Take Strong Legal Action

Idolul a fost acuzat că ar fi avut un comportament răutăcios față de un influencer.

În data de 26 aprilie, „Real Granny” de la Channel S a prezentat povestea unei motocicliste și totodată influencer pe platforma YouTube, care a susținut faptul că a fost amenințată de un idol coreean în timp ce conducea. Aceasta a spus: „O dată, conduceam un scuter mic în timp ce eram în drum spre serviciu, iar apoi am sesizat o mașină străină al cărei șofer conducea într-o manieră amenințătoare. Am simțit un pericol, așa că am evitat mașina, Apoi, șoferul mi-a arătat degetul mijlociu, nepoliticos.”

Ea a continuat să relateze: „Am urmărit șoferul și m-am apropiat de mașina străină în timp ce stătea la semafor, apoi am bătut în geam și am spus: De ce m-ai înjurat? Când am spus asta, șoferul și-a dat jos gluga și a continuat să-mi arate degetul. Totuși, am realizat că este un idol faimos.”

Când au apărut anumite zvonuri care spuneau că idolul în cauză este Chanyeol din EXO, agenția SM Entertainment a clarificat: „Silueta din videoclipul prezentat nu este a lui Chanyeol. Acel automobil este complet diferit față de mașina pe care o deține idolul. Vom lua măsuri legale împotriva acelora care răspândesc informații false.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s