K-Drama “Dr. Lawyer”  arată poze cu So Ji Sub, Im Soo Hyang, Shin Sung Rok + alții de la prima citire a scenariului

So Ji Sub, Im Soo Hyang, Shin Sung Rok, And More Show Flawless Teamwork At Script Reading For Upcoming Drama

K-Drama „Dr. Lawyer ” cu So Ji Sub, Im Soo Hyang, Shin Sung Rok și alții are premiera peste o lună.

Drama plină de emoții spune povestea unui chirurg de geniu care devine avocat de malpraxis medical după ce a pierdut totul din cauza unei povești false despre o operație și a unei procuroare de la Departamentul de Crime Medicale care își pierde singura rudă și iubitul prin acea intervenție chirurgicală. Împreună, cei doi îi pedepsesc pe cei care cred că importanța vieții unei persoane poate fi clasificată în funcție de bogăția și putere și alină victimele care au fost nedreptățite.

Regizorul dramei este Jang Hong Chul și scenariul a fost scris de Lee Yong Suk. Din distribuție fac parte So Ji Sub, Im Soo Hyang, Shin Sung Rok și alții. Toți aceștia au participat la citirea scenariului. Actorii s-au cufundat pe deplin în rolurile lor, iar munca lor în echipă a fost atât de perfectă încât a fost de necrezut că a fost prima lor citire a scenariului.

So Ji Sub va prelua rolul lui Han Yi Han, un avocat de malpraxis medical, fost medic de geniu, cu specialități atât în ​​chirurgie generală, cât și în chirurgie toracică. Înainte de incidentul care a avut loc în urmă cu patru ani, el fusese chirurgul as al Spitalului Universitar din Bansuk. După ce a devenit avocat pentru cazuri de malpraxis medical, el urmărește adevărul incidentului misterios care a dus la schimbarea carierei sale.

Aceasta va fi prima dramă a lui So Ji Sub în ultimii patru ani de la „My Secret Terrius” din 2018. 

Shin Sung Rok va prelua rolul lui Jayden Lee, șeful filialei asiatice a Honors Hand, o companie specializată în lobby și investiții. El are puterea de a controla totul cu cuvintele și acțiunile sale și face tot ce poate pentru a obține succesul dorit. Jayden Lee este un personaj voalat, care este ilizibil și este de așteptat să fie o variabilă importantă în dramă.

Im Soo Hyang va prelua rolul procuroarei Geum Seok Young de la Departamentul de Crime Medicale al Procuraturii Districtului Central din Seul. Ea e ferm convinsă că infractorii sunt reabilitați nu prin iertare și clemență, ci prin pedeapsă. Cât despre inculpații care sunt cu adevărat nevinovați, ea este mai dornică să-i declare nevinovați decât chiar și propriii lor avocați.

Se spune că Im Soo Hyang a oferit deja la citirea scenariului o interpretare pasională, exprimând expresiile emoționale furtunoase ale lui Geum Seok Young și carisma agresivă.

Lee Kyung Young, Lee Joo Bin, Choi Jae Woong, Kim Ho Jong și alții au strălucit și ei la citirea scenariului. Toți actorii au afișat o chimie grozavă.

“Dr. Lawyer” are premiera pe 27 mai.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s