[CCC] Informațiile personale ale lui Jimin sunt dezvăluite în urma punerii sub sechestru a câtorva dintre proprietățile sale

6 times Jimin has proven that he is the funniest guy in their gang | IWMBuzz

Apar acuzații asupra idolului că ar fi făcut speculații imobiliare.

În data de 25 aprilie, Biz Korea a confirmat într-un raport exclusiv că filiala Yongsan a Serviciului Național de Sănătate a pus sechestru pe noul apartament lui Jimin, anume „Nine One Hannam”, în ianuarie, din cauza primelor întârzieri la plățile asigurărilor artistului care au dus la efectuarea a patru sechestrări. Registrul imobiliar a fost actualizat ulterior, în data de 22 aprilie, pentru a anula sechestrul, după ce Jimin a achitat cu întârziere primele de nerambursare.

Pe lângă apartamentul său „Nine One Hannam” din Hannam-dong, Biz Korea raportează suspiciuni de investiții speculative în apartamentul său de 4,08 miliarde de woni din Jugong, care era în construcții, în noiembrie, anul 2018.

Mai târziu, anunțul care conține informațiile personale ale lui Jimin și confiscarea proprietății a fost postat într-o comunitate online. În prezent, postarea este ștearsă, însă deja a atras atenția internauților. În documentul dezvăluit, oamenii au putut observa detalii personale referitoare la plățile efectuate cu întârziere ale idolului, dar și bunurile sechestrate. S-a mai confirmat faptul că alte informații precum numele lui Jimin, numărul de înregistrare a rezidentului și adresa au fost de asemenea dezvăluite.

Mai târziu, o sursă de la Big Hit a declarat într-un apel telefonic cu My Daily: „Nu avem nimic de spus în afară de poziția noastră actuală”. Deși agenția și-a asumat responsabilitatea pentru „neglijența companiei” cu privire la primele de asigurări ale lui Jimin, totuși controversa continuă să crească din cauza „cronologiei nepotrivite a evenimentelor” și declarațiilor fără lux de amănunte, care doar ridică suspiciuni asupra comportamentului neglijent al lui Jimin.

Haideți să vedem ce au avut de spus internauții cu privire la situație!

 1. Dar articolul spune că acesta a plătit în totalitate toate primele de reambursare….
 2. Wow, atât de mulți infractori se adună pentru a avea ceva de spus despre această postare falsă!
 3. Nu este vorba despre faptul că a plătit primele cu întârziere. Cum a putut să ignore primele până în punctul în care au fost executate patru trimiteri de confiscare și sechestru? Poate fi atacat legal cu acest lucru.
 4. Telefonul lui a fost blocat, apoi confiscat, pe lângă suspiciunile de investiții speculative…? De fapt, au vrut să îi sechestreze casa, apoi au anulat asta. Wow, și chiar există oameni care vor să-l scutească de serviciul militar?? Aceste lucru este problematic în multe feluri.
 5. Chiar i-au pus mână pe casă și acum îl lasă să scape!!
 6. Atâtea comentarii ciudate aici…… Nu este ca și cum ar fi comis evaziune fiscală, a fost doar în urmă cu primele sale către NHS. Odată ce a aflat că a întârziat, a plătit totul înapoi în întregime.
 7. Sechestrarea unui apartament din cauza taxelor de asigurări de sănătate..ㅋㅋ Nu am auzit niciodată de asta până acum..
 8. Investiții imobiliare speculative și sechestru pentru prime neplătite? Grăbește-te și du-te la armată Jimin!!!
 9. De ce i-au pus mâna pe apartament…?
 10. Poate pentru că fanii BTS sunt toți copii mici, nu trebuie să înțeleagă amploarea acestui caz. Am strâmbat din nas când am văzut cum copiii îi iau apărarea. El a plătit în totalitate, ceea ce este firesc să facă aici, dar majoritatea oamenilor nu întârzie atât de mult cu primele lor.
 11. Chiar am crezut că cei din BTS sunt astfel…asta e dezamăgitor.

Tu ce părere ai?

sursa:dailynaver

4 gânduri despre „[CCC] Informațiile personale ale lui Jimin sunt dezvăluite în urma punerii sub sechestru a câtorva dintre proprietățile sale

 1. În orice caz nu un copil

  Faptul că Jimin nu a plătit la timp e o infracțiune, DAR ACTELE ȘI INFORMAȚIILE PERSONALE CARE AU FOST EXPUSE PUBLIC NU MAI SUNT CONSIDERATE O INFRACȚIUNE??? Mi se pare o lipsă de respect, atât din partea persoanelor care comentează fără să își dea seama de ceea ce spun, cât și din partea companiei, pentru că nu folosește mijloacele potrivite pentru a împiedica expunerea a astfel de probleme!
  Fanii BTS nu sunt doar copii, chiar dacă ar fi, acei copii au o gândire mult mai dezvoltată decât anumite persoane. Pot să pun pariu că în toate acele comentarii răutăcioase există CEL PUȚIN o persoană CU DATORII, CU RATE ÎNTÂRZIATE, SAU TOT FELUL DE CREDITE, AȘA CĂ ÎNCERCAȚI SĂ ÎNȚELEGEȚI CĂ ȘI BTS SUNT OAMENI, RESPIRĂ ȘI MĂNÂNCĂ LA FEL CA NOI, NU SUNT ROBOȚI PT A FI PERFECȚI!!!!!

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 2. Ana34

  O companie atat de mare si nici de acest lucru marunt nu se pot ocupa? In timp ce Jimin este atat de ocupat cu tot felul de activitati, managerul lui ce face? Cei ce se ocupa de toate activitatile si tranzactiile lui ce fac? Cu siguranta el a lasat pe cineva responsabil pentru acest lucru iar acel responsabil nu si-a facut treaba, tocmai de aceea compania nu o ofera nici un raspuns prefera sa puna in carca idolului decat sa isi pateze propria reputatie ! Cu siguranta baietii sunt obositi de toate aceste neglijente! Pacat este foarte dezamagitor! Sa nu uitam ca ei imprenua au creat big hit si hybe!

  Apreciază

  Răspunde
 3. cherry

  Am crezut că toată lumea are datorii….. Când îi aud că zic „Chiar am crezut că cei din BTS sunt astfel…asta e dezamăgitor.”, se comportă de parcă membrii BTS sunt roboți sau ceva

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s