[CCC] Actor veteran, reacție memorabilă la aegyo-ul emblematic “Kuku-Kaka” al lui Joohoney din MONSTA X!

O premieră în istoria emisiunii SBS „Master In The House„! Joohoney este primul participant care a fost plătit pentru un aegyo ultra original!!!

Joohoney de la MONSTA X a avut șansa de a-și arăta „aegyo-ul său” original, care se numește Kuku-Kaka. Acest lucru s-a întâmplat acum câteva zile,  în prime time, la emisiunea tv  „Master In The House” de pe postul public SBS.

Joohoney i-a făcut pe colegii săi, printre care comediantul Yang Se Hyung și cântărețul Lee Seung Gi, să își țină respirația timp de câteva secunde… … în timp ce și-a pregătit aegyo ul, explicând că acesta vine de la „un mic prieten drăguț” , alter ego-ul „din adâncul său”.

Apoi, Joohoney a redat cea mai bună versiune de Kuku-Kaka de până acum… iar colegii săi nu s-au putut abțină de la râs! De fapt, actorul veteran Kim Eung Soo a fost de părere că aegyo-ul  marca Joohoney este atât de adorabil și distractiv, încât a decis să plătească cash pentru spectacol! Scoțând două bancnote de 50.000 de woni (aproximativ 40,70 USD) din portofel, actorul i-a înmânat banii lui Joohoney.

Deși gestul actorului a fost complet neașteptat, Joohoney a acceptat cadoul în numerar și a făcut imediat un alt aegyo pentru a arăta aprecierea sa!

Joohoney a ajuns astfel primul idol masculin de K-Pop care a primit bani cash pentru un aegyo la televiziunea națională. Și ce înseamnă asta? Ei bine, acesta este într-adevăr un comportament de rege!

Aveți mai jos și câteva din comentariile publicului:

„Știu ce este Kuku-Kaka, dar tot m-am spart de râs când a spus-o în videoclip. Este al naibii de adorabil. Haha.”
„M-am uitat la videoclipurile lui zilele acestea. Este al naibii de drăguț, LOL.”
„HAHA! Pot să mă uit la asta iar și iar și nu mă voi sătura niciodată de el. MOR DE RÂS. Îmi place reacția lui Kim Eung Soo.”
„Asa dragut! LMAO.”
„Haha, Joohoney nu a ezitat să le ofere cea mai bună versiune a [aegyo-ului său]. Probabil că lui Kim Eung Soo i-a plăcut acea energie a lui.”
„Ia-mi și banii!”
„Wow, Kim Eung Soo este un tip atât de cool. Haha. Îmi place când Joohoney își canalizează spiritul interior drăguț pentru asta. LMAO.”
„NGL, Kim Eung Soo a avut de fapt acel vibe de „cel mai bun prieten al tatălui” atunci când i-a dat banii lui Joohoney. Haha.”

Știați și voi de kuku-kaka? Ce părere aveți?

 

Sursa

 

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s