Wi Ha Joon spune motivul pentru care s-a simțit anxios după succesul dramei „Squid Game”

Wi Ha Joon Opens Up About Why He Felt Anxious After The Success Of “Squid Game”

Actorul a participat la un pictorial realizat de revista Dazed Korea!

În trecut, starul dramei „Squid Game”, Wi Ha Joon, spunea că este conștient de faptul că popularitatea se poate răspândi într-o clipă, asemenea unui val, și și-a exprimat decizia de a nu stagna și de a nu înceta vreodată să muncească din greu pentru a obține ceea ce își dorește.

Când a fost întrebat despre originea acestei mentalități, actorul a spus, râzând: „Se poate să fi fost antrenat să am așa o mentalitate încă de când eram tânăr. Părinții mi-au spus mereu următorul lucru: ‘Fii umil mereu, nu fi arogant și nu te preface.‘”

Mai apoi, acesta a spus că a avut multe gânduri legate de situația sa în particular, încă de la început, după ce a debutat. Acesta a explicat: „Când am început să primesc roluri mici la început, mi-am spus hotărât în mod repetat: ‘Dacă va veni momentul în care multe persoane vor fi interesate de mine, nu vreau să fiu fericit într-o zi și trist în următoarea. Vreau să fiu consecvent. Nu vreau să aud oamenii spunând că m-am schimbat, trebuie să fiu umil.‘ Mi-am tot spus lucruri de acest tip. De altfel, cred că așa e natura mea. În loc să mă iubesc la nesfârșit, sunt genul care se ceartă singur și tind să fiu anxios, în loc să înaintez cu încredere. ”

Wi Ha Joon a mai menționat faptul că această mentalitate l-a făcut să îi fie greu să se bucure de faima dramei „Squid Game”. Actorul: „Când serialul a primit un asemenea feedback, o parte din mine a fost fericită, dar o parte a fost îngrijorată. Oamenii din jurul meu mi-au spus că ar trebui să mă bucur de asta. Îmi spuneau că s-a întâmplat ceva uimitor și nu ar trebui să fiu deprimat. Mi-ar plăcea să fiu bucuros, dar este în natura profesiei de actor să știi că publicul care nu te vede pentru o perioadă scurtă de timp, te va uita repede. Deci, pentru că nu am vrut să mă simt rănit, cred că am folosit această mentalitate pentru a mă proteja. De asemenea, mi-am făcut griji că aș putea deveni prea mulțumit și relaxat.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s