Soobin și Yeonjun din TXT vorbesc despre industria k-pop și emisiunea „Inkigayo”

TXT’s Soobin And Yeonjun Talk About The Current K-Pop Scene + Chemistry With Fellow Music Show MCs

Cei doi idoli au participat la un pictorial realizat de revista Dazed Korea!

Soobin și Yeonjun din TXT au fost invitați să reprezinte revista coreeană cu ocazia aniversării de 14 ani a acesteia, fiind pe coperta lunii mai. După finalizarea ședinței foto, cei doi idoli au participat și la un interviu, unde li s-au adresat câteva întrebări.

Soobin a început prin a-și exprima încrederea și mândria față de industria k-pop în momentul actual spunând: „Există o mulțime de idoli talentați, care dețin o mare varietate de stiluri unice. Dacă te uiți la fiecare idol k-pop în parte, vei vedea cum își evidențiază fiecare punctele forte și abilitățile individuale prin conceptele alese, cântecele și coregrafiile. Cu siguranță vei găsi un grup k-pop și melodii care se potrivesc cu gusturile tale muzicale.”

Între timp, Yeonjun a vorbit cu entuziasm despre chimia dintre el și colegii săi MC de la „Inkigayo”, emisiune pe care o găzduiește de la începutul lunii aprilie. În ciuda faptului că abia ce au început să lucreze împreună, cei trei MC – Yeonjun, Noh Jung Ui și Seo Bum June – s-au împrietenit rapid. Mai mult decât atât, cei doi actori și-au arătat sprijinul față de Yeonjun după ce i-au trimis un camion de cafea pe platoul de filmare al trupei TXT, care se pregătea de revenire.

Acesta a spus: „Cred că este o experiență nouă și distractivă, iar de aceea îmi place foarte mult! Mă înțeleg foarte bine cu ceilalți doi MC ai emisiunii și sunt fericit că pot lucra alături de oameni grozavi.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s