Seohyun se transformă într-o zeiță a norocului pentru noua K-Drama în care joacă

Girls’ Generation’s Seohyun Transforms Into A Goddess Of Fortune In Upcoming Fantasy Romance Drama

K-Drama „The Jinx’s Lover” lansează fotografii frumoase cu zeița Seohyun din Girls’ Generation.

Bazat pe un webtoon cu același nume, ȚThe Jinx’s Lover” este o dramă romantică fantastică care urmărește ceea ce se întâmplă atunci când un om sărac, ghinionist, care și-a acceptat soarta nefericită, întâlnește o zeiță a norocului, care sare în necunoscut. anulați un blestem, în ciuda faptului că a fost ascuns de o familie chaebol.

Seohyun o va juca pe Seul Bi, care are capacitatea specială de a vedea viitorul persoanei pe care o atinge. În urmă cu șapte ani, Seul Bi a scăpat din camera secretă în care fusese închisă și l-a întâlnit pe Gong Soo Kwang (Na In Woo), petrecând o zi ca de vis cu el și începând să viseze la lumea de afară. Drama va descrie povestea lor palpitantă de dragoste.

Fotografiile recent lansate previzualizează transformarea uluitoare a lui Seohyun în Zeița Norocului. Cu culoarea strălucitoare a părului și ținuta elegantă, ea pare a fi un personaj direct ieșit dintr-un basm. Zâmbetul inocent al lui Seohyun înfățișează impecabil noul ei personaj și crește așteptarea modului în care va surprinde natura pură și curioasă a lui Seul Bi, precum și modul în care schimbă oamenii din jurul ei cu energia ei caldă.

Noul serial are premiera în luna iunie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s