5 drame în care joacă Park Bo Young pe care trebuie să le urmăriți

Park Bo Young este o actriță populară din Coreea de Sud, cu roluri variate, de la o fată timidă posedată de o fantomă până la femei cu abilități supraomenești.

Bo Young a câștigat popularitate datorită filmelor „Scandal Makers”, „A Werewolf Boy” și „On Her Wedding Day”, dar dramele ei coreene nu trebuie ignorate.

Iată 5 K-drame în care joacă Park Bo Young pe care ar trebui să le urmăriți.

  1. SECRET CAMPUS (2006)

park-bo-young-in-secret-campus-korean-drama

O dramă cu tematică de liceu, misterioasă astfel încât vă captează atenția. Drama urmărește viețile și relațiile a șase studenți care au vise și obiective diferite de îndeplinit în viața lor, dar lucrurile se schimbă când Seung Jae moare într-un accident.

Park Bo Young și-a făcut prima apariție prin această dramă. Ea joacă rolul lui Cha Ah Rang, care este adorabilă și amuzantă.

4. ABYSS (2019)

park-bo-young-in-abyss-korean-drama

Go Se Yeon este o procuroare frumoasă și puternică, care lucrează în serviciul public din districtul Seul, dar moare într-un accident. Cha Min este moștenitorul bogat al celei mai mari companii de cosmetice din Coreea, dar se consideră urât și moare într-un accident precum Go Se Yeon.

Park Bo Young se potrivește perfect cu personajul lui Go Se Yeon, iar chimia ei cu Ah Hyo Seop este grozavă. 

3. OH MY GHOST (2015)

park-bo-young-in-oh-my-ghost-korean-drama

Bong Sun este o tânără timidă care lucrează ca asistentă într-un restaurant și locuiește cu bunica ei. Bong Sun are o pasiune secretă pentru bucătarul star al restaurantului, Sun Woo, și poate vedea fantome de la o vârstă fragedă, dar lucrurile se schimbă atunci când este posedată de o fantomă.

Park Bo Young joacă rolul lui Bong Sun și este primul ei rol principal într-o K-Drama.

2. DOOM AT YOUR SERVICE (2021)

park-bo-young-in-doom-at-your-service-korean-drama

Tak Dong Kyung a fost diagnosticată cu cancer la creier. Ea a muncit din greu toată viața și are ghinion de cele mai multe ori, acum își dorește ca totul să dispară, astfel îl determină pe domnul „Doom” (duhul pierzaniei) să apară la ușa ei.

Bo Young joacă rolul lui Tak Dong Kyung în această dramă coreeană fantastică. Această dramă are o intriga bună până la sfârșit, iar chimia dintre Seo In Guk (Doom) și Park Bo Young a fost plăcută de urmărit.

1. STRONG WOMAN DO BONG SOON

park-bo-young-in-strong-woman-bong-soon-korean-drama

Do Bong Soon are în familia ei, de generații, femei ce au o putere supraomenească, dar dacă ar fi folosită greșit, aceasta ar dispărea instantaneu. Ah Min Hyuk este CEO al unei companii de jocuri și o angajează pe Bong Soon ca bodyguard, iar  în cele din urmă, cei doi se îndrăgostesc.

Park Bo Young a câștigat popularitate cu această dramă și a prins foarte bine și în străinătate. Pentru mulți, în această dramă au văzut-o pe Park Bo Young pentru prima dată și au devenit instantaneu fanii ei.

sursa

Publicitate

Un gând despre „5 drame în care joacă Park Bo Young pe care trebuie să le urmăriți

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s