6 staruri bogate care nu au permis de conducere

 

Deși și-ar putea cumpăra mașini de lux, aceste șase vedete nu au obținut încă permisul de conducere.

În Coreea de Sud, permisul de conducere se poate obține după împlinirea vârstei de liceu 18 ani. De aceea, mulți elevi din anul trei se înregistrează la academii pentru a obține un permis de conducere după ce au susținut un test de aptitudini special.

Cu toate acestea, unele vedete încă nu au avut permis de conducere, deși au devenit adulți cu mult timp în urmă.

Mai jos sunt 6 vedete despre care se știe că sunt bogate, putându-și permite mașini străine scumpe, dar care nu pot conduce.

1. Young Tak
Cântărețul de Trot Young Tak a apărut recent la „Nowadays Men’s Life Groom Class” de la Channel A și a început provocarea de a obține un permis de conducere. În prezent el participă la diverse emisiuni. Young Tak a făcut un profit uriaș cu hitul „Jjiniya”, dar nu a obținut încă un permis de conducere.

2. IU

IU a spus odată că și-a luat permisul de conducere pentru a-le face o farsă fanilor de Ziua Păcălelilor, în 2020. În realitate, cântăreața nu a obținut încă permisul de conducere. 

Anul trecut, IU i-a surprins pe toată lumea, dezvăluind că nu a putut distinge diferența dintre permisul de conducere de tip A și de tip B la locul de filmare pentru videoclipul „Strawberry Moon”.

 

Watch: IU And Her Dad Play An April Fools' Day Prank On Fans In Funny Video  | Soompi

K-Pop Star IU Gets Sweet For Her 13th Anniversary With 'strawberry moon' -  KHIGH

3. Woozi din Seventeen

„Omul bogat din drepturi de autor” Woozi, care are peste 100 de melodii protejate prin drepturi de autor, este, de asemenea, una dintre vedetele care nu au permis de conducere. 

În trecut el i-a șocat pe mulți mărturisind că a mers să-și viziteze orașul natal Busan cu trenul.

 

SEVENTEEN Woozi Becomes the Youngest Winner of 'Best Producer' at Asia  Artist Awards to Date | KpopStarz

4. Young K din DAY6

Young K, care a produs majoritatea melodiilor grupului de la JYP DAY6, este o altă vedetă care nu are permis de conducere.

Când a apărut la „Kim Shin-young’s Noon Song of Hope” de la MBC FM4U chiar înainte de a se înrola în armată, Young K și-a surprins fanii dezvăluind că nu își obținuse încă permisul de conducere.

Young K s-a înrolat în KATUSA unde își îndeplinește serviciul militar. Membrii KATUSA (Armata a 8-a) sunt echipați conform standardelor Armatei SUA și trăiesc și lucrează cu  soldați americani.

5. RM din BTS

Nici liderul celui mai mare grup de băieți din lume nu poate conduce. Într-o transmisie V LIVE mai veche, RM a spus că se simțea stresat doar gândindu-se să susțină un test pentru permisul de conducere.

RM a adăugat că îi era frică să conducă.

Can BTS's Namjoon drive? - Quora

Why BTS RM Can NEVER Get a Driver's License? - YouTube

6. Jeon So-yeon din (G)I-DLE

Jeon So-yeon, care este principalul producător al melodiilor de titlu ale grupului de fete (G) I-DLE, este, de asemenea, una dintre celebritățile care nu  știe încă să conducă.

Nu numai Jeon So-yeon, ci aproape toate membrele (G) I-DLE nu au permis de conducere. Se spune că Mi-yeon este singura persoană din grup care a obținut carnetul de conducere.

G)I-DLE's Soyeon Issues Apology Over Plagiarism Controversy - OtakuKart

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s