Surprinzător! Jessi mărturisește că a făcut meditații cu copiii la matematică

Jessi nu a fost profă de engleză, ci de matematică!

Luna trecută, un videoclip cu interviul lui Jessi a fost încărcat pe Mobidic, un canal popular de YouTube. Este canal unde Jessi avea propria emisiune de interviuri „Showterview”; în acest episod însă, Jessi a fost intervievată pentru prima dată ea însăși.

În timpul interviului, lui Jessi i-au fost puse câteva întrebări care au fost adresate de fani în avans. Una dintre întrebări a fost: „Dacă ai putea să-ți spui ceva în prima zi de filmare pentru „Showterview”, ce ai vrea să-ți spui?”

Jessi a răspuns: „Au trecut doi ani de când am început deja această emisiune. Este incredibil. Dar asta înseamnă că mă descurc bine acum, cred. Simt că am avut progresat foarte mult de atunci. Vreau să-i spun că se descurcă foarte bine. Am reușit să ajung până aici, datorită timpului și efortului pe care l-am depus în muncă în trecut, așa că mă simt recunoscătaoer eului meu din trecut”.

Următoarea întrebare pe care a primit-o Jessi a fost: „Există vreun sfat pe care să îl dai adolescenților care nu au un vis?”

Jessi a răspuns: „Aș vrea să le spun că nu trebuie să-și facă griji pentru asta, pentru că într-o zi îți vei găsi visul. S-ar putea să eșuezi de mai multe ori pe drum, dar îl vei atinge și tu. Așa a fost pentru mine. Așa a fost cu visul meu de a deveni cântăreață. Aproximativ 10 ani, nu am fost sigură dacă aceasta era calea cea bună. Așa că, chiar am renunțat o dată. Când mă simțeam pierdută și lucrurile nu mergeau atât de bine în industrie pentru mine, am primit un loc de muncă ca meditator privat la o companie de tutorat”.

Artista hip-hop a râs jenată după ce a dezvăluit faptul, iar gazda Cho Jung-sik a comentat: „Serios? Ce ai predat?”

Jessi a comentat: „Am predat matematica”, apoi a început să râdă în hohote de parcă i s-ar fi părut amuzant că le-a predat elevilor.

Această informație interesantă și neașteptată l-a zăpăcit pe Cho Jung-sik și pe membrii echipei de producție, făcându-i să spună „Poftim? O profesoară de matematică?” și au râs și ei.

Jessi a explicat: „Am dat lecții private de matematică elevilor mici, de la trei la zece ani. De fapt, m-au iubit cu adevărat. Am lucrat la o altă companie de educație în același timp. Am avut două locuri de muncă.”

Ea a adăugat: „Ceea ce vreau să spun aici este că, am făcut o mulțime de lucruri înainte de a-mi găsi propriul vis. Nu ar trebui să alergi cu disperare după un vis, acesta nu este un vis. Un vis te va găsi. În cele din urmă, va veni la tine. Dar lucrează mereu din greu și fă tot ce poți în ceea ce ți se dă să faci.”

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s