Cântărețul Bobby Kim se pregătește de nuntă!

Singer Bobby Kim To Tie The Knot

Bobby Kim își surprinde fanii cu vestea nunții sale!

În data de 5 mai, cântărețul s-a folosit de contul personal de Instagram pentru a dezvălui marea veste! Mai jos aveți scrisoarea postată de acesta:

Bună tuturor! Sunt Bobby Kim!

Au trecut câțiva ani de când nu am mai scris o scrisoare.

Mereu am avut un sentiment de tristețe și goliciune din cauza faptului că nu am putut să îmi văd fanii prea des în ultimii ani și, văzând cum timpul trece, am început să gândesc: „Într-o zi va fi bine, nu?” și „Într-o zi ne vom întâlni așa cum o făceam înainte, nu?” și să aștept cu nerăbdare momentul când se va întâmpla. Chiar dacă va dura mult timp, voi aștepta să ne întoarcem la viețile noastre normale.

După ce am făcut promisiuni cu grijă și anumite rezoluții cu o persoană pe care o cunosc de mult timp și cu care am fost într-o relație în ultimii doi ani, am decis să mă căsătoresc cu ea! Vă scriu pentru că vreau să fiu cel care vă comunică veștile bune. Știți cu toții mai bine decât mine că nu postez mult pe rețelele sociale și că nu mă pricep la asta. Dar oricând public fotografii sau vă ofer informații, întotdeauna trimiteți mesaje de susținere.

Așadar, bineînțeles că am vrut să spun vestea persoanelor care sunt ca o familie minunată pentru mine.

Vă rog să fiți atenți la mine, voi munci din greu pentru a crea o familie fericită și pentru a desfășura activități prin care ne putem vedea mai des. Din nou, vă sunt recunoscător și sper să îmi acordați sprijinul vostru!!

Vă iubesc!!

De asemenea, agenția artistului a lansat ulterior o declarație cu privire la subiect:

Bună ziua, suntem Title Media, agenția lui Bobby Kim.

Cântărețul nostru își va invita familia și prietenii apropiați la o ceremonie privată de nuntă la o catedrală din Seul în data de 10 iunie.

Își cunoaște logodnica de mult timp și au început relația acum doi ani. Bobby Kim a decis să se căsătorească pentru că a fost atras de șarmul ei unic, care i-a permis să se simtă confortabil în compania ei.

Vă cerem să înțelegeți că ceremonia va fi privată întrucât logodnica lui Bobby nu este celebritate. Vă rugăm să le trimiteți binecuvântările voastre, așa încât să își continue frumoasa relație.

Vă mulțumim.

Felicitări lui Bobby Kim și logodnicei sale!

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s