Fostul membru AB6IX, Lim Young Min, își cere iertare pentru controversa din 2020

Former AB6IX Member Lim Young Min Writes Letter Of Apology For 2020 DUI Controversy

Fostul membru AB6IX își cere scuze printr-o scrisoare scrisă de mână!

Lim Young Min a fost surprins în timp ce conducea în stare de ebrietate în anul 2020. Acesta a intrat într-un hiatus, iar mai apoi a părăsit oficial trupa AB6IX. După plecarea sa din trupă, agenția Brand New Music a anunțat faptul că acesta s-a înrolat în armată.

În data de 2 mai, 2022, acesta a fost eliberat din armată. În următoarea zi, acesta a postat o scrisoare scrisă de mână prin intermediul rețelelor de socializare ale agenției.

Acesta a scris:

„Bună ziua! Sunt Lim Young Min.

Pentru mine, un an și jumătate nu a trecut nici repede, nici încet, dar am fost eliberat din armată în data de 2 mai 2022. Aș vrea să le mulțumesc tuturor persoanelor care m-au așteptat și m-au susținut în așa fel încât să pot trece peste această etapă și să o duc bine în timpul serviciului militar.

În timp ce mă dedicat serviciului, am cunoscut juniori, seniori, colegi, directori și alți oameni buni. A fost un timp valoros pentru mine, în care am învățat multe lucruri. Am petrecut timp privind înapoi în trecut în timp ce mă aflam în armată. Am avut multe realizări în timp ce m-am gândit cât de multe daune morale am provocat și câte răni au făcut faptele mele, total greșite. Încă o dată, îmi cer scuze oamenilor care au suferit din cauza mea. Îmi pare rău. Sunt recunoscător persoanelor care m-au așteptat.

De acum înainte, mă voi gândi cu atenție înainte de a acționa! Voi munci din greu pentru a deveni o persoană mai bună pe zi ce trece pentru a vă întâmpina cu o parte mai bună a mea. Mulțumesc.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s