PURPLE KISS dansează pe melodii de la SHINee și MAMAMOO la „Weekly Idol”

Watch: PURPLE KISS Covers SHINee And MAMAMOO On “Weekly Idol”

Fetele din PURPLE KISS își arată din nou talentul!

În data de 4 mai, a fost lansat un nou episod al emisiunii „Weekly Idol”, fetele din grupul începător au fost invitatele speciale. Acestea au venit împreună cu Moonbyul din MAMAMOO, colega lor de agenție. Moonbyul a interpretat noua sa melodie numită „C.I.T.T (Cheese In The Trap)”, în timp ce PURPLE KISS a interpretat piesa „Pretty Psycho”, melodia pe care o promovează recent.

În această săptămână, emisiunea nu a mai acceptat solicitări de la fani, ci în schimb, a decis să le roage pe invitate să își ofere provocări reciproc. Una dintre cererile primite de la Moonbyul pentru fetele din PURPLE KISS a fost ca acestea să realizeze un cover de dans al unei melodii cunoscute lansate de o trupă legendară de băieți. Acestea au ales piesa „Don’t Call Me” de la SHINee.

Mai târziu, pentru segmentul „Weekly Playlist”, PURPLE KISS și-a arătat sprijinul pentru MAMAMOO prin pregătirea unui cover special, unde a realizat o coregrafie ce combină melodiile „Starry Night”,Décalcomanie”, „HIP”, „Dingga” și „Yes I Am”.

 

sursa: soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s