Shownu, Kihyun și Hyungwon of MONSTA X și-au reînnoit contractele… agenția este „în discuții cu trei persoane”

Contractele membrilor grupului MONSTA X se apropie de sfârșit. Presa sud coreeană susține că doar trei dintre ei au reînnoit deocamdată contractele.
Potrivit oficialilor din industria muzicală de pe 9 mai, contractul lui MONSTA X cu agenția Starship Entertainment se va încheia săptămâna aceasta.

MONSTA X, care a debutat pe 14 mai 2015, a început ca un grup format din  șapte membri, dar Wonho a plecat în noiembrie 2019, grupul fiind în acest moment format din șase membri.

În acest moment, doar Shownu, Kihyun și Hyungwon au finalizat reînnoirea contractului cu MONSTA X. Minhyuk, Jooheon și I.M sunt în discuții cu Starship Entertainment. Întrucât nu a fost indicat că nu vor reînnoi contractul, se pare că agenția și idolii au continuat să comunice cu diverse posibilități deschise.

Având în vedere că spre deosebire de actori, cântăreții își reînnoiesc contractele chiar și cu șase luni înainte, discuția cu MONSTA X se prelungește.

Cu toate astea, activitățile programate ale idolilor vor continua, indiferent dacă contractul este sau nu reînnoit. Grupul este în prezent activ, revenind recent, fără Shownu, care își îndeplinește serviciul militar obligatoriu.

MONSTA X urmează să cânte la KpopFlex, un festival care va avea loc la Frankfurt, pe 15 mai, iar apoi idolii vor pleca în SUA, pentru un turneu mult așteptat.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s