Internauții vorbesc despre recenta schimbare uimitoare a lui Seolhyun

Seolhyun s-a concentrat pe cariera ei în actorie în ultima vreme.

Artista a trecut printr-o schimbare drastică a imaginii sale de divă, deoarece trebuie să îmbrace la perfecție personajul pe care îl reprezintă.

Recent, un internaut a creat o postare pe o comunitate online în care a împărtășit fotografii cu Seolhyun și a scris: „Nu am reușit să o recunosc”.

Coreenii s-au alăturat comunității online și au lăsat diverse comentarii: „În primul rând, stilul ei ca idol și stilul ca actriță, sunt complet diferite. Dar, de asemenea, cred că freza ei în acest moment este de prost gust”, „Nu arată bine cu breton”, „Nu seamănă deloc cu Seolhyun”, „Cred că stilul ei arată nașpa acum”, „Da, asta e Seolhyun, care apare în acea dramă!”, „Cred că arată atât de superb ca idol, dar de data aceasta arată așa pentru rolul ei din dramă. Sunt puțin dezamăgită de coafura ei”, „Este superbă chiar și cu acel păr”, „Cred că de vină este părul și machiajul pe care îl are pentru acel rol. Dacă ar fi jucat o femeie bogată, atunci ar fi arătat altfel” și „Seamănă acum cu o actriță”.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s