Oh Sae Bom a fost diagnosticat cu cancer și în prezent urmează tratamentul

Former “Produce X 101” Contestant Oh Sae Bom Reveals He’s Been Battling Cancer

Oh Sae Bom urmează în prezent un tratament după ce a fost diagnosticat cu cancer.

În data de 9 mai, fostul participant al emisiunii „Produce X 101” a făcut o postare pe Instagram pentru a anunța că a fost diagnosticat încă din ianuarie cu limfom malign, un tip de cancer de sânge. Acesta a dezvoltat simptome febră cronică și oboseală neobișnuită de anul trecut, însă inițial a crezut că munca excesivă este cauza. Cu toate acestea, a sfătuit urmăritorii să nu se îngrijoreze, întrucât a încheiat a doua etapă de chimioterapie și condiția sa nu este rea.

Oh Sae Bom a postat scrisoarea sa în mai multe limbi de dragul fanilor internaționali. Mesajul complet îl puteți citi mai jos:

În primul rând, îmi cer scuze și sunt trist să vă întâmpin cu vești urâte.

În luna ianuarie a anului trecut, am fost diagnosticat cu limfom malign, un tip de cancer de sânge.

Încă din 2021 am început să fiu foarte obosit și să am febră noaptea când dormeam. Nu m-am gândit foarte mult la asta atunci, am crezut că doar mă suprasolicitam cu munca. În două luni am primit diagnosticul final de limfom.

Am făcut prea multe teste… Am avut prea multe gânduri.

Nu am putut să le spun oamenilor din jurul meu pe atunci, pentru că îmi încheiam munca și programul pe care le-am promis și care au fost pregătite din timp. A trecut ceva de când am reușit să mă liniștesc și să postez aici…! (tuturor cunoștințelor mele care află despre starea mea din această postare și cu care nu pot lua legătura în avans, vă rog să mă înțelegeți cu inima deschisă.)

Momentan am încheiat a doua etapă a chimioterapiei și starea mea nu este rea! Totuși, în viitor, corpul meu va slăbi mult din cauza tratamentului. Voi face tot posibilul ca în acest timp să mă concentrez pe tratament și să depășesc acest moment dificil pentru a mă putea întoarce la voi!

Vă mulțumesc foarte mult pentru sprijinul și interesul acordat! Vă voi oferi mai multe detalii de acum! Din nou, mulțumesc tuturor pentru susținere!

Îi dorim lui Oh Sae Bom o recuperare rapidă!

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s