Woo Do Hwan și Bona din WSJN negociază rolurie principale pentru o K-drama istorică

Woo Do Hwan And WJSN’s Bona In Talks To Star In New Historical Drama

Woo Do Hwan și Bona de la WJSN ar putea juca împreună într-o nouă dramă!

Pe 10 mai, News1 a raportat că Woo Do Hwan și Bona vor juca rolul principal al viitoarei drame „Joseon Lawyer” (titlu literal).

Ca răspuns la raport, o sursă de la agenția lui Bona King Kong by Starship a spus: „Este adevărat că Bona a primit o ofertă pentru a juca în „Joseon Lawyer”. Ea analizează oferta.” Un reprezentant al KeyEast Ent. a răspuns în mod similar: „Woo Do Hwan a primit scenariul și se gândește pozitiv să joace în dramă”.

Bazat pe un webtoon cu același nume, „Joseon Lawyer” este o dramă caldă care urmărește povestea avocatului răufăcător Kang Han Soo, care depune procese care au fost planificate anterior și folosește sentimentele victimelor nedreptățite în avantajul său. Acesta devine neintenționat venerat ca un erou și un tip care rezolvă orice problemî în rândul oamenilor de rând. În cele din urmă, se maturizează pentru a deveni un avocat cu adevărat drept.

Povestea în sine este fictivă. Personajele principale îi vor ajuta pe oamenii de rând, care sunt tratați incorect pentru că nu știu legile sau cum să citească, în timp ce îi înving pe cei cu autoritate absolută și legile perfecte care limitează puterea care este abuzată. Drama istorică de fuziune multi-gen va combina elemente de dragoste și răzbunare.

Woo Do Hwan este în discuții pentru a-l juca pe Kang Han Soo, cel mai mare avocat al lui Hanyang (Seulul de astăzi). Este un tip informat și cu abilități mari de actorie care pot înșela mulțimile, care îl fac obiectul invidiei multora. Kang Han Soo lucrează pentru răzbunare, dar el devine treptat vocea oamenilor și un erou. Anterior, Woo Do Hwan a impresionat în „Sweet Stranger and Me”, „The Divine Fury”, „The King: Eternal Monarch” și multe altele. El va juca și în viitoarea dramă „Hunting Dogs” (traducere literală).

Bona este în discuții pentru a juca rolul Lee Yeon Joo, care este clienta lui Kang Han Soo. Deși pare o femeie de rând care a fost tratată incorect la prima vedere, Lee Yeon Joo este de fapt un personaj cu multe secrete. Ea îl întâlnește pe Kang Han Soo în timp ce își ascunde adevăratele sentimente pentru a-și duce la îndeplinire răzbunarea, dar devine confuză pe măsură ce emoțiile ei devin din ce în ce mai complicate. Bona a captivat publicul în trecut prin diverse proiecte, inclusiv „Girls’ Generation 1979” și „Twenty Five, Twenty One”, creând anticiparea pentru următorul ei proiect.

Ce părere aveți despre chimia dintre cei doi?

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s