Presupusa victimă a agresiunii lui Kim Garam din LE SSERAFIM lasă un comentariu la un fancam cu idolul

Încă de la anunțul debutului grupului LE SSERAFIM, membra Kim Garam a fost în centrul controverselor după ce a fost acuzată de bullying în școală! 

Există la ora actuală o mulțime de postări pe comunitățile online coreene, unde internauții susțin că aceasta este o agresoare. De asemenea, circulă numeroase articole și fotografii cu presupusa dovadă și afirmații că prietenii lui Kim Garam au hărțuit și amenințat victima.

Agenția HYBE a continuat să nege acuzațiile, iar Kim Garam a declarat că este dificil să dea vreo explicație cu privire la controversa sa. Source Music l-a dat în judecată pe unul dintre internauții care au început zvonurile.

Cu toate acestea, acuzațiile nu s-au oprit, iar presupusa victimă a lăsat un comentariu la un videoclip fancam cu idolul începător pe YouTube. 

Victima a scris: „Nu am spus nimic pentru că îmi era frică să nu fiu dată în judecată. Nu pentru că nu aveam nimic de spus. Toți copiii de la „Kyungin Middle School” știu cât de inteligent de nesimțită ești.Cand ma gandesc la cat de fericită esti dupa ce ai debutat ca idol – tu, cea de care mi-a fost frica si m-a facut sa nu vreau sa mai merg la școala – fierb de furie si îmi tremură tot trupul. Vei urca în vârf și vei fi iubită de oameni, atunci vor fi o mulțime care te vor trage la pâmânt”.

Părerea internauților este împărțită, unii susținând că dovezile nu sunt clare, iar alții că agențiile Source Music și HYBE ascund și apără o hărțuitoare.

Internauții au comentat: „acești oameni nu au nicio dovadă solidă, ei susțin doar cu cuvinte”, „De unde știu oamenii dacă aceste afirmații sunt exagerate/inventate sau nu?” „Nu au nicio dovadă” și „oricine poate scrie astfel de lucruri. Explicați motivul pentru care ceea ce spun ei este adevărat”.

Pe de altă parte, alții au spus: „Garam trebuie să părăsească grupul”, „Există o mulțime de postări care arată dovezi”, „Important nu este dacă dovada există sau nu, ci este că, dacă există o victimă reală, atunci știți cum se simte ea? Au spus că ea este făptașa”, „Și eu am fost o victimă a agresiunii școlare, și de abia pot să respir când mă gândesc la vremea aceea”, „Cei care o protejează, cu cât sunteți plătiți?”, „Agenția este atât de proastă că o apără” și „Cred că mai bine am boicota grupul, este singura soluție reală”.  

Ce părere aveți?

Sursa

Un gând despre „Presupusa victimă a agresiunii lui Kim Garam din LE SSERAFIM lasă un comentariu la un fancam cu idolul

  1. Goter

    „Cred că mai bine am boicota grupul, este singura soluție reală”. Daaaaaaaa,
    Dati mi nr vostru de telefon so voi creea un grup pe WhatsApp Ssexrafim x Batausele de la scoala!!

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s