[CCC] „Music Bank” primește critici după ce Lim Young Woong nu a câștigat locul întâi contra LE SSERAFIM

Internauții sunt confuzi și vor explicații de la emisiune!

În data de 14 mai, a fost lansat un nou episod al emisiunii „Music Bank”. Candidații pentru locul întâi au fost Lim Young Woong cu melodia „If We Ever Meet Again” și LE SSERAFIM cu „FEARLESS”.

Conform punctajului afișat anterior, Lim Young Woong a câștigat un total de 7.035 de puncte pentru săptămâna din 13 mai, cu 1.148 de puncte la scorurile de streaming digital, 0 puncte la aparițiile transmisiunilor TV, 0 puncte la scorurile de preferință ale telespectatorilor, 5.882 de puncte la vânzările de albume și 2 puncte în scorurile rețelelor de socializare.

Pe de altă parte, grupul de fete LE SSERAFIM a câștigat un total de 7.881 de puncte, cu 544 de puncte de streaming digital, 5.348 de puncte de apariție în difuzarea TV, 0 puncte de preferință a telespectatorilor, 1.955 de puncte pentru vânzările de albume și 34 de puncte pe social media.

La scurt timp după ce a fost anunțat grupul care a câștigat locul, fanii au fost confuzi. Aceștia s-au întrebat despre cum a reușit Lim Young Woong să piardă, după ce vândut peste 1 milion de albume fizice în vânzările sale din prima săptămână și care s-a clasat, de asemenea, pe locul 1 în topul săptămânal de streaming digital al topului Gaon pentru săptămâna din 7 mai.

Deși cei de la „Music Bank” au descris în mod vag modul în care candidații primesc puncte în aparițiile la TV, în realitate, se crede că cea mai eficientă soluție de a îndeplini acest criteriu este apariția în cadrul unor emisiuni afiliate cu KBS sau conținut pe YouTube, ori programe radio. Se spune că LE SSERAFIM a acumulat acele puncte, după ce fetele au apărut în cadrul unor emisiuni precum „Idol Human Theatre” și „Lee Mu Jin Service” după ce au cântat în prima săptămână la „Music Bank”. Deși a susținut evoluții promoționale, Lim Young Woong nu a participat la astfel de emisiuni, iar punctajul său a fost 0 la această categorie.

Haideți să vedem ce au avut de spus internauții referitor la situație!

 1. Se pare că „Music Bank” oferă trofeul companiei pe care o place mai mult.
 2. Sigur acele fete au fost stânjenite că au primit locul întâi când Lim Young Woong stătea chiar acolo lângă ele….
 3. Chiar și fără să luăm în considerare acel scor aleatoriu pentru aparițiile la TV, scorul de streaming digital al lui Lim Young Woong este foarte scăzut! De ce clasamentul #1 în topul săptămânal de streaming le oferă doar atât de multe puncte?”
 4. Nu acel grup de fete l-a învins pe Lim Young Woong. HYBE a fost.
 5. Trebuie să fie foarte nerușinați să accepte acel trofeu așa ușor!
 6. Wow, literalmente, înseamnă că ele s-au născut cu lingurița de aur în gură.
 7. Este atât de evident chiar și pentru oamenii care nu sunt fani. Acest scor este pur și simplu ridicol.
 8. Dacă excludeți acea categorie de apariții la TV, fetele alea nu mai au nimic!
 9. Îmi pare atât de rău pentru Lim Young Woong….
 10. Deci, dacă câștigi un trofeu de emisiune muzicală fără măcar să ajungi pe locul 1 în topuri sau să vinzi o mulțime de albume, ești numit cântăreț?
 11. „Music Bank” a ales greșit de data asta. Lim Young Woong are mulți fani din diferite categorii de vârstă. Ce scor trucat!

Tu ce părere ai?

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s