Hashtag-ul „BE GOOD BE LIKE JIMIN” este în trend mondial după ce fanii lui Jimin sărbătoresc influența sa pozitivă

Jimin este cunoscut pentru inima sa bună, caracterizată prin nesfârșitele fapte de bunătate, precum donațiiile către populația mai săracă, mai ales pentru bunăstarea copiilor, dar și a cuvintelor încurajatoare și pline de compasiune adresate celor din jurul său.

El a a devenit cunoscut ca fiind „idolul vindecător”, deoarece gesturile sale de bunătate împreună cu acțiunile și cuvintele sale au fost apreciate peste tot, atât în mediul online, cât și offline.

Din acest motiv, fanii săi se străduiesc să fie ca idolul lor urmând faptele bune ale sale. Astfel, ei donează la rândul lor pentru a-și arăta bunătatea de care dau dovadă, dar și pentru a fi precum idolul lor, în ceea ce pivește bunătatea și generozitatea idolului.

Presa a preluat povestea „idolulului vindecător”, vorbind despre compasiunea sa și despre faptul că până și zâmbetul lui îi face fericiți pe oameni, dar și despre cum fanii din lumea întreagă (vezi mai jos) au donat pentru săraci, au finanțat chiar și construcția de camere de muzică pentru copii, au făcut acte de caritate nenumărate în numele său și inspirați de el.

Pe 12 mai, fanii lui Jimin au decis să sărbătorească influența pozitivă pe care idolul o are asupra acestora, dar și a persoanelor apropiate din jurul său. Ei au distribuit mai multe videoclipuri și au evocat situații petrecute de-a lungul anilor prin care acesta i-a inspirat să devină mai buni, arătând inima pură pe care o are Jimin.

Jimin va fi mereu o sursă de inspirație pentru mulți  și care va rămâne  în inimile multora ca  fiind întruchiparea definiției de ”om bun”.

 

 

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s