Seventeen anunță datele și orașele turneului mondial din 2022

SEVENTEEN 2022 World Tour

Turneului mondial al grupului Seventeen se va intitula ‘BE THE SUN’ – aveți aici datele și orașele anunțate până în acest moment.

Anunțul a fost făcut în data de 17 mai sub forma unui afiș. Potrivit fotografiei, turneul mondial din 2022 va începe cu două nopți de concerte la Gocheok Sky Dome din Seul pe 25 și 26 iunie. Grupul de băieți va zbura apoi în America de Nord, unde vor susține concerte în diferite arene în 12 orase, începând cu Vancouver, de unde vor pleca spre SUA.

După ce își vor susține spectacole în SUA în august, idolii își vor continua turneul în Canada la începutul lunii septembrie.

Mai multe date pentru turneul mondial al lui Seventeen din 2022 nu au fost încă dezvăluite. În legătură cu aceasta, agenția Pledis Entertainment a mai anunțat că trupa se va lansa într-un turneu asiatic și va susține șase show-uri în domuri în Japonia din noiembrie până în decembrie anul acesta.

Rămâne de văzut dacă băieții vor poposi și pe bătrânul continent. Vă vom ține la curent cu orice informații noi în acest sens.

 

Sursa 

2 gânduri despre „Seventeen anunță datele și orașele turneului mondial din 2022

 1. Mihaela Dima

  Poate pe la anul viitor în anul 2023 o să veniți în Europa în România în județul Galați ca să dați cât de cât un concert cu trupa Seventeen ca să mă cunoască mai bine în realitate cu adevărat și să fiu împreună cu Woozi în viitorul apropiat

  Apreciază

  Răspunde
 2. Mihaela Dima

  Poate pe la anul viitor în anul 2023 o să veniți în Europa în România în județul Galați ca să dați cât de cât un concert cu trupa Seventeen ca să mă cunoască mai bine în realitate cu adevărat și să fiu împreună cu Woozi în viitorul apropiat sau ceva de genul ăsta fiindcă îl plac pe Woozi din cauza staturii fiindcă am nanism

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s