[CCC] Coreenii spun cât de diferită arată Jessi în viața reală

Cu toții o cunoaștem pe Jessi ca o persoană cu o personalitate puternică, plină de încredere în sine și energie pozitivă. Să nu negăm și faptul că corpul ei a primit multe aprecieri. Dar ce impresie au cei care au întâlnit-o pe artistă în viața reală?

Într-o postare pe comunitatea Pann, un internaut a destăinuit că Jessi arată complet diferit în viața reală comparativ cu ceea ce vedem pe ecrane. La televizor, ea arată de parcă are mulți mușchi, pe când, de fapt, este mai slabă, foarte înaltă și are fața foarte mică.

Cum au comentat alte persoane care au avut șansa să o vadă în viața reală?

  1. [+161, -1] wow de ce impresia despre ea e mult mai pură și inocentă în viața realăㅋㅋㅋㅋinteresant
  2. [+113, -3] E adevărat… pe atunci, au fost câteva postări scrise despre Jessi. Am mers la „I Can See Your Voice” și ea era atât de drăguță și dulce. A interacționat cu audiența, a făcut aegyo, a întrebat dacă e obositor să stăm așezați, dacă dorim apă. În timpul pauzei, ea aștepta în camera de așteptare cumințică. Corpul ei era foarte subțire dar părea muscular și puternic. Oricum, fața ei era foarte mică și avea mult aegyo. Ea l-a întrebat pe concurent care a mers în armată și a pretins că a pierdut auzul „vrei o îmbrățișare?”, l-a privit trist și i-a spus să găsească putere. Chiar și după ce au ieșit de pe scenă, ea tot a mai rămas alături și a fost foarte bună. Ea nu avea acea imagine de unnie cool, ci arăta ca o unnie drăguță, pozitivă și inocentă. Saluta pe toți oriunde și are bunele maniere. A trecut o perioadă și nu am nici o dovadă că am fost acolo, dar după ce am fost la emisiune, impresia mea despre ea a fost atât de diferită că îmi amintesc că am vorbit despre ea cu mulți dintre prietenii mei. Sincer.
  3. [+74, -6] Fața ei este foarte mică. Dacă te uiți la Lee Mijoo cu Yoo Jae Suk, fața ei arată destul de mică, dar fața lui Jessi este chiar mai mică decât a ei
  4. [+51, -2] Cred că fața ei curată e mult mai inocentă și drăguță. Ea ascunde totul sub machiaj
  5. [+50, -1] În prima imagine ea e al naibii de drăguță și aura ei cucerește… dacă cineva ca ea ar trece pe lângă tine, la sigur îți va captiva atenția indiferent de preferințe
  6. [+30, -1] wow fața ei este foarte mică

sursa: pannchoa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s