Ahn Hyo Seop discută despre momentele petrecute în Canada, roluri provocatoare și altele

Watch: Ahn Hyo Seop Dishes On His Most Challenging Role, Memorable Moment In Canada, And More

Revista W Korea a lansat un interviu special cu actorul pentru luna mai!

În cadrul videoclipului lansat, actorul Ahn Hyo Seop a discutat despre mai multe subiecte. Pentru început, acesta a ales să vorbească despre lucrurile care îl fac să se simtă competitiv: „Întotdeauna urmăresc videoclipuri cu mine când joc un rol, apoi mă uit la rezultate și încerc să mă las stimulat de ele.” De asemenea, actorul a menționat că, dacă ar fi să aibă o putere magică, i-ar plăcea să aibă abilitatea de a dispărea în orice moment.

Când a fost întrebat dacă îi plac filmele de groază, actorul a spus: „În ultima vreme, am fost foarte interesat de regizorul Ari Aster, așa că am văzut filmele regizate de acesta, anume Hereditary și Midsommar”.

Intervievatorul l-a întrebat dacă, după părerea lui, fantomele sau oamenii sunt cei înfricoșători, iar acesta a ales oamenii. După ce a fost întrebat dacă este genul de om care economisește banii, Ahn Hyo Seop a spus că preferă să îi cheltuiască. Între a trimite mesaje cuiva sau a-l suna direct, el a spus că îi place să comunice mai bine prin mesaje.

Mai apoi, actorul a intrat în detalii când a discutat despre rolul pe care îl consideră a fi o provocare. El a explicat: „Cel mai dificil rol din punct de vedere fizic pe care l-am jucat a fost omul acela care făcea canotaj din „30 But 17”. Îmi amintesc asta pentru că am exersat foarte mult.”

După aceea, acesta și-a amintit despre un moment memorabil din vremea în care locuia în Toronto, Canada. El a împărtășit: „Când fratele meu mai mare era la facultate, mergeam cu el la biblioteca universității și studiam. Apoi mâncam un hot dog de la un stand și mergeam acasă împreună.” Mai apoi, actorul a ales Insula Victoria ca fiind un obiectiv turistic de vis și a spus: „Dacă mergeți acolo când e vremea frumoasă, veți avea parte de un peisaj splendid.”

Mai jos aveți tot videoclipul!

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s