K-Drama „Sh**ting Stars” arată poze amețitoare din spatele scenei cu Lee SeungHyub din N.Flying

Echipa K-Dramei „Sh**ting Stars” știe cum să ademenească publicul și oferă poze cu favoritul său, Lee SeungHyub din N.Flying, la bustul aproape gol!

Deși nu este protagonistul masculin principal în „Sh**ting Stars” și nici măcar al doilea protagonist, rockerul Lee SeungHyub din trupa  N.Flying a reușit să devină viral cu rolul său, cel al timidului Kang Si-Duk, un proprietar al unui restaurant care este convins să se reconvertească la actorie.

Având competiție serioasă în K-drama, cu actori care au roluri mult mai mari, cum ar fi chipeșii Kim Young Dae, Yong Jong Hoon și Lee Jungshin din CNBLUE, Lee SeungHyub a cucerit rapid, în aparițiile scurte, publicul și pe internauți, dând naștere unui personaj naiv și inocent, tonic, de care ți se face milă pentru faptul că se îndrăgostește de managerul său și suferă în tăcere. 

Rămâne de văzut dacă va reuși să cucerească în serial fata pe care o iubește în taină, însă puritatea personajului, combinată cu un aspect fizic incredibil, fac ca acest rol să fie unul de mare sucees pentru Lee SeungHyub.

Sursa: kpopmap

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s