Joy din Red Velvet și Chu Young Woo vor juca împreună într-o nouă dramă

Red Velvet’s Joy And Chu Young Woo Confirmed For New Drama

Joy din Red Velvet și Chu Young Woo vor interpreta personajele principale ale unei noi povești!

Cei doi au fost aleși pentru drama „Unexpected Country Diary” (titlu tradus literal) de pe Kakao TV.  Serialul are la bază romanul omonim scris de Park Ha Min. Este povestea unui bărbat care se mută din Seul la țară și întâlnește o polițistă care îi schimbă viața. Kwon Seok jang este directorul dramei, care a lucrat anterior la proiecte precum „Bossam: Steal the Fate”, „Avengers Social Club” și „Miss Korea”.

Joy va juca rolul lui Ahn Ja Young, o polițistă care este gata să sară în ajutorul oricui are nevoie de ea. Este plină de energie și prietenoasă, iar locuitorii satului Heedong se pot baza pe ea. Chu Young Woo, pe de altă parte, va juca rolul lui Han Ji Yool, un veterinar din Seul. Acesta face totul ca la carte și nu pare să îi pese foarte mult de ceilalți. În curând, va observa schimbările din viața sa când se mută în Heedong și o întâlnește pe Ahn Ja Young.

Jang Keun Suk și Sooyoung din Girl’s Generation au fost de asemenea luați în considerare pentru dramă, însă se pare că aceștia nu vor apărea. „Unexpected Country Diary” va avea în jur de 12 episoade de treizeci de minute, iar premiera va avea loc în a doua jumătate a anului.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s