Cântăreața chineză Yuyan este acuzată de plagierea videoclipului „INVU” a lui Taeyeon

În data de 26 mai, cântăreața Yuyan din China a lansat videoclipul piesei „WHO”, care a atras rapid atenția internauților pentru asemănările pe care le are cu un videoclip al lui Taeyeon.

Până și internauții chinezi au găsit o mulțime de similitudini cu videoclipul piesei „INVU” lansat de Taeyeon în luna februarie. Aceștia au postat de capturi de ecran pe platforma Weibo pentru a discuta despre posibilitatea plagierii. Pe lângă faptul că ambele artiste au abordat un concept SF cu motive mistice, acestea poartă ținute asemănătoare și chiar sunt machiate în același stil.

Internauții coreeni au acuzat-o pe Yuyan de plagiere și au lăsat comentarii precum: „Uau, dacă voiau să o copieze, trebuiau măcar să facă o treabă mai bună”, „Au atâția oameni în țară, însă niciunul dintre ei nu e creativ?”, „Calitatea nu este deloc bună”, „Există internauți chinezi care spun că acest concept este foarte comun”, „Nu este un concept comun”, „E atât de evident că a copiat-o pe Taeyeon”, „Zici că e aproape o parodie” și multe altele.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s