Lee Seung Gi este mișcat de dansul de balet pe care Doyoung din NCT îl execută pentru el

Watch: NCT’s Doyoung Moves Lee Seung Gi With Emotional Ballet Performance Dedicated To Him

Cei doi artiști au fost invitați să participe la o emisiune, unde au avut parte de o interacțiune deosebită!

În data de 29 mai, a fost lansat un nou episod al emisiunii „Master in The House”. În cadrul acestui episod, au fost prezenți membrii distribuției, inclusiv Doyoung din NCT (membru temporar) alături de invitata specială Kim Joo Won, o celebră balerină. După ce aceasta i-a învățat pe membrii distribuției câteva noțiuni de bază legate de balet, dansatoarea i-a provocat și  să își creeze propria coregrafie de dans pentru a primi titlu de „prinț al baletului”.

Tema evoluției de dans a fost „Secretul Meu”, unde aceștia au trebuit să exprime prin mișcări de balet un secret pe care nu îl pot rosti cu voce tare sau nu-l pot împărtăși celor din jur. Înainte de mica prestație, Doyoung a remarcat: „Din moment ce tema de astăzi este secretul nostru, mi-am ales visele personale ca secrete. Motivul pentru care este secret este faptul că am pregătit prestația după modelul meu în viață. Kim Hyun Woong îmi va fi model în acest dans și îi voi urma calea.”

Când muzica a fost pornită, Lee Seung Gi a fost surprins să descopere că este melodia sa, „Forest”, ceea ce înseamnă că el este modelul în viață a lui Doyoung.

După ce Doyoung și Kim Hyun Woong au realizat o evoluție impresionantă care i-a emoționat pe toți membrii distribuției, în special pe Lee Seung Gi, toți s-au ridicat în picioare pentru a-i aplauda și felicita. Actorul a exclamat: „Wow, ați fost atât de buni! Am fost atât de surprins.” Yang Se Hyung a glumit uluit: „Sunteți siguri că nu ați repetat prestația asta câteva zile la rând?”

Doyoung a remarcat: „Să fiu sincer, aceasta este una dintre melodiile mele favorite. Când eram în liceu, Lee Seung Gi a fost pentru mine cea mai mare celebritate pe care am văzut-o la televizor. Întotdeauna am fost fanul său. În plus, cântecul se potrivește bine cu acest tip de dans, motiv pentru care l-am ales.”

Urmăriți întreaga prestație mai jos!

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s