Jinha din TRI.BE ia o pauză de la activitățile trupei din motive de sănătate

TRI.BE’s Jinha To Halt Activities For Health Reasons + Group To Temporarily Promote With 6 Members

Artista își amână temporar activitățile din cauza motivelor de sănătate.

În data de 31 mai, agenția TR Entertainment a lansat o declarație oficială în care a anunțat faptul că una dintre membrele trupei de fete TRI.BE va intra într-un pauză.

Mai jos aveți declarația oficială.

Bună ziua! Suntem TR Entertainment.

Această declarație face referire la viitoarele activități promoționale ale membrei Jinha din TRI.BE. În primul rând, vrem să ne cerem scuze pentru transmiterea unor vești atât de bruște fanilor care abia așteaptă lansarea unui nou album.

În timpul pregătirilor pentru noul album, am observat că există o problemă legată de starea de sănătate a lui Jinha și, pentru a primi un diagnostic concret, am verificat folosind o varietate de metode. Având în vedere faptul că am avut ca prioritate revenirea trupei TRI.BE în formula completă de 7 membre, am așteptat ca Jinha să se recupereze, dar medicul ne-a spus că are nevoie de mai multă odihnă.

După o discuție cu Jinha și celelalte membre ale trupei, am decis împreună să ne concentrăm mai mult pe starea de sănătate a artistei. Vom exclude conținutul care a fost filmat în prealabil, deoarece intenționăm să lansăm un viitor album doar cu cele șase membre rămase: Songsun, Kelly, Hyunbin, Jia, Soeun, Mire.

Deoarece sănătatea artiștilor noștri este prima noastră prioritate, vom face tot ce putem pentru a ne oferi sprijinul în recuperarea lui Jinha. Le cerem fanilor înțelegerea cu privire la decizia noastră. Vă rugăm să vă abțineți din a face presupuneri sau a crea neînțelegeri cu privirea la starea sa de sănătate. Din nou, ne cerem scuze că am creat motive de îngrijorare în rândul fanilor.

Mulțumim pentru atenție. ”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s