VICTON creează haos în videoclipul pentru „Stupid O’Clock”

naddy | D-2 STUPID O'CLOCK (@sejuniefairy) / Twitter

Trupa VICTON revine cu un nou album mini!

Grupul de la IST Entertainment a lansat astăzi al șaptelea album mini numit „CHAOS”, care este a doua parte a trilogiei începută în acest an cu „Chronograph”. Trilogia urmează conceptul timpului, și mai exact se accentuează pe confuzia ce vine când trăiești un viitor decis, fără să poți schimba ceva.

Noul album vine cu șase melodii noi, printre care și cea principală numită „Stupid O’Clock”. „Stupid O’Clock” este o melodie bine de ascultat seara târziu sau dimineața, și vine cu un mesaj de iubire, iar vocile membrilor doar aduc o undă mai sexy melodiei. Piesa a fost compusă de Anna Timgren și Justin Reinstein, nume cunoscute în creditele pieselor de la artiști mai populari, cum ar fi TWICE, Oh My Girl sau THE BOYZ.

Videoclipul pentru „Stupid O’Clock” a fost direcționat de Woong Hee (wwhh), care are o experiență vastă cu videoclipurile artiștilor de la SM Ent., deci putem fi siguri că avem parte de un videoclip cu un scenariu captivant. Hwang Kyu Hong, un coreograf din echipa Just Jerk, a avut grijă să ofere băieților din VICTON mișcări de dans senzuale și precise, numai bune pentru a vă lua atenția.

Să ascultăm melodia în noul videoclip de mai jos:

sursa: naver

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s